Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdgfsdg

faceci co z wami !

Polecane posty

Gość sdgfsdg

Hej, czy tylko ja tak mam ? A może to ze mną coś nie tak? Spotykałam się z 3 miesiące z chłopakiem, nie byliśmy razem, ale było jakieś przyzwyczajenie, lubiłam go itp Poza spotkaniami mielismy may kontakt czasami jakis kontakt telefoniczny. On twierdził, ze ma dużo rzeczy w ciągu dnia zrobienia, no ok, ja nie miałam mu tego za złe, on ma swoje życie ja mam swoje. Na ostatnim spotkaniu powiedział mi, ze on czasami ma tak, ze zapomiona poprostu się odezwac, to mnie bardzo zszokoło, no to mu powiedziała, ze przeciez nie musi, jeśli nie chce, nic na siłe. Jednak po tym spotkaniu kontatk sie poprawił. Nawet moim zdaniem , było, aż za dużo. Jakies dwa tygodnie napisałam mu co u niego on zapytał równiez co u mnie i od tamtego czasu zero odzewu. Rozumiem sesja, euro itp ale nie rozumiem, jeśli by mu zależało to by zadzwonł chociaż 5 minut , mielismy sie spotkac, jednak on powiedział, ze jest padniety itłp wkurzyłam się i to bardzo i dałam to po sobie poznać. Dlaczego tak z dnia na dzien przestało mu zależec? Pewnie doszedł do wniosku, ze to bez sensu, ale przeciez mógłby mi to powiedziec, prawda ? A zwłaszcza, ze on zawsze mówił, co mysli ..

Gość b430d
kolejny intelektualny labirynt

Gość ceed
namierzył innego pszteta i tyle

Gość sdgfsdg
jaki labirynt ? ha tak na pewno paszteta ;)

Gość Wielu facetów nie chce być
Po prosut nie zalezy mu. Nie teskni. Jakby chcial, jakby mu zalezalo, to by sam z siebie sie odezwal, bez mowienia ze zapomnial itd

Gość ceed
napewno namierzył,olał cie nie dlatego,ze jest zmeczony itp ,po prostu nie jestes dlaniego atrakcyjna,moze nie chciałas dac dupy ,więc poszukał sobie zamiennik

Gość Wiem ze nie to chcesz uslyszec
ale po prostu mu nie zalezy...co tu sie oklamywaC? jakby chcial to by sie odezwal, tak to siedzi cicho, a jesli "Zapomina" sie odezwac mimo ze kogos lubi/teskni za kims/zalezy mu na kims to znaczy ze klamie lub jest psychiczny zostaw to, zapomnij o nim

Gość L19050g
krótko: męczysz go swoją osobą też tak mam - i niestety ani urok osobisty ani atrakcyjność nie pomaga - nie mam nawet ochoty napisać do niej że mi się nie chce ...

Gość sdgfsdg
dobra, dziękuje Wam za to ;) na prawdę musiał mi ktoś to powiedzieć w prost, wiedziałam, ze tu chodzi o to, że ma mnie już gdzieś, ale teraz już jestem pewna na 100 % ;) i od razu lepiej się czuje