Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fikumiku!.,.,

Znowu o gulaszu:)

Polecane posty

Gość Fikumiku!.,.,

Dziewczyny czym zalewacie gulasz ,bo radzilyscie nie sama woda ,gdyz potem nie ma smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość revfadxvbesvad
a ja tamten gulasz uratowałam wtedy :) nastepnego dnia podsmazyłam cebulke na rumiano z papryka czerwoną doprawiłam tymiankiem,przyprawa do ulaszu i wyszedł smaczny i kruchy :).Pani pisały zeby rosołkiem podlać...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Fikumiku,.,.,
Rosolek np wolowy knorr rozrobic w wodzie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ja mięso podsmażam mocno
z cebulą podlewam wrzątkiem, daje listki laurowe, ziele angielskie, papryke slodka i ostra w proszku, 2 ząbki czosnku, świeżo zmielony pieprz i duszę aż mięso będzie prawie miękkie. Na koniec dodaję dostłowne szczyptę przyprawy do gulaszu, sól, łyżeczkę koncentratu pomidorowego, zagęszczam mąką i gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
podsmażam mieso ,az sie zarumieni.wrzucam do garnka.porzadnie podsmazam drobno pokrojona cebule i dorzucam do garnka.dodaje lisc,ziele,pieprz,sol,papryke( i co kto woli).zalewam woda .i gotowe.cebula i miesa dadza kolor,przyprawy smak.gotuje do miekkosci.na koniec robie zaklepke z maki i zimnej wody plus lyzka smietany.doprawiam jeszcze do smaku.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×