Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sokMarchewkowy

Błonnik do ssania

Polecane posty

Gość sokMarchewkowy

Witam serdecznie :) Po dlugich nieudanych poszukiwaniach w wielku aptekach błonnika do ssania z ananasem dr Uroda producent Colfarm zakupilam błonnik do ssania ze Zdrovitu. BłonniSlim-go . Czy ktoraś z Pan go używała?? jakie były efekty? wczoraj jak wzielam pierwsza tabletke to ojeju, niedobry, specyficzny taki ma smak, pozniej w ustach mega sucho, duzo piłam, ale brzuszek sie wypełnil:) jednak bardziej nadal interesuje mnie błonnik dr urody 100 tabletek to koszt ok. 20 zł a 48 tabletek Zdrovitu 25 zł wiec wiadomo, dlatego błonnik do ssania dr Uroda zamowilam na allegro:) uzywała go może ktoras z was? albo ten ze zdrovitu?:)

Obu używałam, wolę ten ze Zdrovitu, smak ma ok. Jem go tylko w pracy, bo to mi pomaga z napadami głodu, szczególnie że u nas do biura zawsze ktoś coś słodkiego przynosi. Ale to tylko błonnik, cudów nie zdziała.

Po co kupować tabletki ? lepszy jest błonnik w proszku - w 1 łyżeczce jest tyle błonnika co w kilku,kilkunastu tabletkach. Ja dodaję błonnik kakaowy do serka waniliowego i owsiany np do ciasta naleśnikowego - w ten sposób "wzbogacam" swoją dietę:) A no i smakuje przyzwoicie - kakaowy jak kakao a owsiany jak płatki owsiane:)

Gość gość
w aptece dostane ten błonnik kakaowy czy w rossmanie tez jest????