Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety :(

mam zadarty nos!!!!!!!!!!! :( jak z tym zyc?!FOTO

Polecane posty

przyszłościowy no widzisz :( to ci zazdroszcze :( słodko?? Nie wiesz co mówisz. Ja mam takiego doła przez to, może gdyby mi na każdym kroku tego nie mówiono to jeszcze bym jakoś przezyła. Własna rodzina mnie gnoiła od dziecka a teraz mam kompleksy.

też mam zadarty nosek :) ale nie aż tak bardzo jak ty... weź 2 palce i od góry nosa go ściągaj żeby nie był zadarty ;d

Gość o ty w morde
pokaż facjate z przodu moze nie jest takżle

asia asia asia asia ja też nie narzekam na powodzenie... moj były zawsze mówił że mam piękny nosek. Ale po prostu zawsze myslalam podswiadomnie ze on tak mowi zeby mnie nie urazic.

Gość retu8yty
violetta villas tez miala taki nos, jak swinka pigi, ale pojechala do stanow i zrobili jej operacje nie tylko na noc, ale i powiekszyli piersi i usta, zęby tez sztuczne porcelanki, dlatego byla taka piekna... ale niestety i tak zestarzala sie i umarla :( kazdego to czeka. wiec co za roznica jaki masz nos.

Gość zzzzzzzzzzzzzz
matko, do psychiatry idz bo widzisz problem gdzie go nie ma. zupelnie normalny nos, jakbys go wogole nie miala to bylby problem. w dupach sie dzieciom przewraca, co za swiat...

Gość pająk niechlapek
fajny nosek, mnie się takie podobają :-P

Gość *liliann
Ładny nosek :) Też mam lekko zadarty, kiedyś miałam kompleksy z tego powodu, ale teraz go lubię. Akceptacja przyszła z wiekiem.

Gość zwykły ładny nos
szukasz problemu gdzie go nie ma nie ważne że zadarty, przez to taki dziewczęcy wolałabyś taki w kształcie kartofla, krzywy, szeroki lub garbaty ? masz idealny nos a dałaś sobie wmówić bzdury masz kompleksy tylko dlatego że rodzina Ci je wmówiła poczytaj sobie o "nieprawdziwych przekonaniach" w NLP a zrozumiesz że sposób w jaki widzisz siebie wynika brdziej z tego jak traktowali Cię inni niż ty sama masz kompleksy bo inni powiedzieli Ci że ten nos nie jest ładny i dlatego go nienawidzisz i nie podoba Ci się wystarczy że ktoś w dzieciństwie rzuci niewinną uwagę, ot dla żartu, a dziecko przyjmuje je za wyrocznię i tak rodzi się kompleks nie ważne że bezpodstawnie, im częściej się słyszy dany komentarz tym bardziej się w niego wierzy gdyby rodzina mówiła Ci że jesteś piękna i masz piękny nosek nie miałabyś kompleksów

zwykły ładny nos dziekuje za opinie w pewnym sensie masz racje i pomoglas mi. skoro nie jest dla wiekszosci taki zly to ok. :) dzieki wszystkim

Gość tirliritl
To jest naprawdę Twój kompleks? NIe wierzę :D Taki ładny nos... a zrób zdjęcie z przodu, bo bokiem wygląda fantastycznie :) Ja też mam bardzo zadarty nos, ale niestety dosyć długi i z taką kulką na końcu ;p Twój jest idealny przynajmniej z profilu.

Gość tirliritl
ok, widzę zdjęcie z przodu. Babo, on nawet nie wygląda na zadarty. U mnie z przodu widać dokładnie dziurki - jak śwince ;)

Gość facelex
uwielbiam takie noski u dziewczyn, są mega sexy! rrrrrr jeśli jesteś z tego powodu niezadowolona koniecznie musimy się poznać a zmienisz zdanie :D

Gość MyślicielXXIwieku
Prowokacja!!!

Gość Pani inżynier biomedyczna
ładny masz nosek :) mi się bardzo podoba. komplement od kobiety powienien cieszyć podwójnie ;)

Gość gość
Masz sliczny nosek! ile ja bym dala zeby taki miec

Gość gość
przepiękny ten nosek jest!!!! ja sama jestem po operacji nosa (likwidowałam garba) i chciałam mieć dokładnie taki jak Ty, ale lekarz mi odmówił..... stwierdził, że do mojej kwadratowej szczęki nie będzie pasować i on się pod tym nie podpisze :( pewnie miał rację, ale i tak zazdroszczę Ci tego nosa niemiłosiernie!

Gość gość
heheheh mam podobny nos do autorki postu, kiedyś też tam miałam jakiś kompleks na tym punkcie ale teraz uważam że jest ok, widziałam gorsze, garbate, długie, albo zakrzywione to jest dopiero tragedia :P:P:P mam drobną twarz i ten nos pasuje idealnie :D wydaję mi się że masz podobne rysy, dlatego dziwię się skąd te kompleksy, wyluzuj!! :)

Gość Jaacol Poznań
Strasznie mi się podobają zadarte oski u dziewczyn. Moja wymarzona kobieta musi mieć taki nos.

Gość Przesadzasz
Jejku nos masz w pełni w porządku , pomyśl że inni mają gorzej moja koleżanka ma tak zwany orli i co ona ma zrobić ? Nic! Nie przejmować się tym bo życiu są ważniejsze sprawy niż użalanie się (tak jak ktoś już napisał ) nas swoim nosem . Po za tym uroda jest bardzo ulotna jednego dnia jesteś ładna drugiego możesz już nie mieć przednich zębów bo zdarzył ci się wypadek takie życie , najważniejsze to zaakceptować siebie taką jaką się jest a jak ci to inni wytykają to olej to albo się z tego śmiej troche dystansu do siebie , albo jak cie to tak bardzo irytuje to znajdź jakąś lukę w ich wyglądzie i też im to wypominaj . Ludzie zawsze znajdą jakiś pretekst żeby podokuczać czy to z wyglądu czy z sytuacji z różnych rzeczy . także nie przejmuj się pozdrawiam ;)

Również mam zadarty nos i często zadzieram go jeszcze bardziej trąc go pod górę. Uważam że zadarte nosy są śliczne

Gość gość
fffffffhfh 2012.06.22 Nie biegaj podczas deszczu bo się utopisz smiech.gif HAHAAHAH :D:D:D