Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzelda444

Uczucia

Polecane posty

Gość gryzelda444

Witajcie! Od pewnego czasu nurtuje mnie temat relacji damsko - męskich a mianowicie: Jakie są objawy zainteresowania wykazuje mężczyzna, jeżeli poważnie traktuje znajomość z kobietą i chce z nią być? Nie rozumiem np dlaczego facet, który póki co jest znajomym, dopuszcza się przelotnych przytuleń. Czy to nie jest tak, że gdyby kobieta mu się podobała to powie jej o tym i dąży do tego aby być z nia w związku? Może bać sie odrzucenia? Dziękuję za każdą logiczną odpowiedź

Gość gryzelda444
Nikt nie ma pomysłu na rozwiązanie tej zagadki?

Gość utopka
Zadajesz pytanie, na które nie da się odpowiedzieć, ponieważ ludzie nie są robotami, więc każdy wyraża uczucia inaczej.

Gość gryzelda444
Ale jak np? bo mnie zastanawia bardzo to zachowanie...

Gość gryzelda444
W dalszym ciągu czekam na odpowiedzi:)

Mi się wydaje, że on nie wie czy Ty odwzajemnisz jego uczucia i dlatego w ten sposób chce sprawdzic czy Ty odpowiesz na to pozytywnie, (to będzie znaczyło, że chcesz czegoś więcej) czy też np powiesz: hej, kolego a co to ma znaczyć? I wtedy on będzie wiedział, że Ty chcesz pozostac w relacji koleżeńskiej i nic ponadto. Pomogłem?

Gość gryzelda444
Młody mężczyzno z Warszawy:) Na samym początku chciałam Ci bardzo podziękować za logiczną i poważną odpowiedź:) pomogłeś i to bardzo, każda wskazówka jest cenna:)

Gość gryzelda444
Co byś powiedział na spotkanie mezczyzno ?

Gość gryzelda444
proszę sie nie podszywać pod gryzeldę444

Gość zachwycony
Droga autorko! Nie myślałem, że są jeszcze kobiety, które przejmują się uczuciami mężczyzny nie ważne kim on jest:) SZACUNEK. Jestem pełen podziwu, bo rzadko kiedy można spotkać kobietę, która zastanawiałaby sie nad takimi rzeczami, żeby nie zranić faceta

Gość gryzelda444
Drodzy forumowicze! Dlaczego jest tak, że jak zadałam poważne pytanie, to prawie nikt nie odpowiedział, a jak ludzie robią sobie jaja to jest tyle wypowiedzi, że głowa boli?????????????????????

Gość grigoekeee
Kobito, faceci to oszołomy, wiem co mówię, bo sam nim jestem i wiele razy robiłem rzeczy z których nie jestem dumny. jeżeli nie jestes pewna to chrzan gostka, niech wie co stracił, nie przejmuj sę nim, bo on tobą się nie przejmuje

Gość gienkoooooo
no nie wiem, dla mnie to jest wszystko czarne albo białe...

Gość WKG
Myślę, że może bać się odrzucenia, jeżeli np nie wie czy Ty odwzajemniasz jego uczucia, ja pewnie też bym się w jakimś sensie krępował.

Gość gryzelda444
Hmmm, ale przeciez ja mu nie daję powodów do tego, zeby sę mial krępować:( może po prostu nir traktuje mnie poważnie?

Wg mnie to wszystko zależy również od naszych doświadczeń. Jesli facet został kiedys bardzo zraniony to wtedy może inaczej już podchodzić w przyszłosci do kobiety. Może chcieć się tylko zabawić, nie muszą go koniecznie interesować stałe, poważne związki. Każdy podchodzi inaczej do tych spraw. Każda osoba ma inną wrażliwość. Myślę, że niektórzy boją się coś poczuć i wtedy jest gorzej, jak druga osoba się wkręci, dlatego jeśli nie pogadamy poważnie o tym wspólnie we dwójkę, to nie ma co się nakręcać :) Pozdrawiam

Gość gryzelda444
naiwna dziekuje Ci za odpowiedź:)

Gość gryzelda444
Czy ktos ma jeszcze jakieś pomysły?

Gość niewiedzacakobieta
no właśnie, jak to z facetami jest?