Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maca korzeń

maca korzeń

Polecane posty

Gość maca korzeń

hej doweidziałm sie ostatnio o tych kapsułkach..podobno sa bardz odobre na płodnosć meska jak i zeńska...i tu mam pytanie :) bo one zawierają roślinne hormony :)i ile je moge brac??cały czas??czy np 3 miesiace i przerwa..czy np w danych dniach w cyklu??bo wiadaomo ze męzczyzna musi brac minimum 3 miesiace zeby poprawiał sie jakosc nasinia...ajak to jes tz nami kobietami??pozdrawiam i dziekuje za odpowiedzi:)

Gość maca korzeń
nikt nie brał tego?:)

Gość maca korzeń
dziewczynki pomozecie ?:)

Gość niugg
A bo taki śmieszny temat ci wyszedł że może ludzie myślą że o nie wiadomo czym piszesz. ;)

Gość maca korzeń
czemu śmieszny ?? nie rozumiem ??co nikt nigdy nie słyszal o kapsulkach z korzenia maci ??

Gość niugg
No tak. Piszę o samym tytule tematu zanim się wejdzie i przeczyta. :) Ale nieważne. Ja wyobraź sobie nie znam tej rośliny. Nie jest ona jakoś popularna. Jedyna maca jaka mi się kojarzy to ten chleb żydowski.

Gość maca korzeń
chyba wiem o co Ci chodzi z tym tytułem :D tak sie pisze ale czyta sie przez K -Maka.....:)

Gość niugg
No -doczytałam sobie więc wiem. ;) Śmiesznie wyszło -hehe jak to przez te zboczone tematy na kafe się kojarzy wiele niewinnych w sumie rzeczy. ;)

Gość gość
Czy to prawda, że sproszkowany korzeń macy wpływa pozytywnie na płodność? Czy mogą go bezpiecznie stosować kobiety starające się o dziecko? Przykładowe produkty o których mówie są na http://www.plantamed.pl

Gość gość
Ja miałam macę żółtą NatVita Nie powiem, zaczęłam się po niej lepiej czuć, coś na pewno pomaga :)

Gość gość
Wszystkie naturalne suplementy trzeba brać kilka miesięcy żeby był efekt. Z tego co wyczytałam nie ma możliwości przedawkowania. Ważne też żeby mieć te kapsułki z dobrego źródła. Ja polecam np te http://www.tobio.pl/maca-bio-51-g-tabletki-90-szt.html