Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sasankowa czereśnia

89 kg, 16 lat, 156 cm. Czy uda mi się dojść do max. 60 kg przed 15 lipca?

Polecane posty

Gość Sasankowa czereśnia

Opiszę wam siebie: więc wymiary znacie, mam duży warkocz z czarnych włosów więc tu tez odpada trochę kilogramów no i ważę się w ubraniu a ie nago więc kolejne odpadają. Moim marzeniem jest mieć 5 z przodu wagi przed 15 lipca :) Jak robić jak coś?

Gość retu8yty
nie da sie, no chyba ze chcesz sie wykonczyc i skora bedzie ci zwisac

Gość Sasankowa czereśnia
:(

Gość fdsfdssdf
nie powinnas chudac wiecej niz 4 kg na tydzien do 15 lipca zostały 3 tygodnie zatem twoja waga powinna wynosic 77 kg w tym dniu ,

Gość fdsfdssdf
ale do 15 sierpnia mozesz schudnac kolejne 16 kg .. Zatem bedziesz wtedy wazyc 61 kg .

Gość niugg
Chcesz schudnąć 30kg w niewiele ponad 3tyg? oszalałaś?

Gość fdsfdssdf
masz potworną nadwage ktorej nie da sie zrzucić w ciągu miesiąca .

Gość gergggrww
przed 15 lipca 2013

Przykrość, ale to nie możliwe. Ale jak najbardziej powinnaś zmienic dietę i tryb życia. Wydaje mi się, że do 15tego mogłabyś zgubić około 5kg w bezpieczny sposób.

Gość niugg
Ja zrzucałam powoli (startując z o wiele niższego BMI -niewiele ponad normalne) 18kg przez 7 miesięcy. Szybkie chudnięcie nie jest dobrym rozwiązaniem to raz, a dwa że kg dość szybko spadają na początku a potem tempo maleje i zdarzają sie często i dłuższe przestoje wagowe.

wydaje mi sie ze probujesz, badz zamierzasz przejsc na jakos diete glodowke- powiem ci jedno to nic nie da- wytrzymasz tydzien, moze dwa, a potem rzucisz sie na lodowke#potem kolejna glodowka-i tak w kolko..tym sposobem rozregulujesz sobie metabolizm i koniec koncow jeszcze bardziej przytyjesz..jestes bardzo otyla, powinnas isc do dietetyka lub innego profesjonalisty, zapoznaj sie z tematem, np. co spowalnia a co przyspiesza spalanie tkanki tluszczowej itd...stanowczo odradzam porady z "Sandry" czy "Cosmopolitan"..lub tez jakies sposoby przyjaciolek.

Gość fdsfdssdf
optymalne tempo utraty masy powinno wynosić 2,5 kg na tydzień Zatem 4 miesiace odchudzania .

Gość jakby kiedys był modny
chyba jak sobie uiperdolisz ten cięzki czarny warkocz a do tego ręce i nogi, to może bedziesz miała 5-tke z przodu... Obcięcie głowy nic by nie dało (poza warkoczem oczywiście) bo jest ewidentnie pusta :o

Gość pająk niechlapek
na tak dużą nadwagę to uważam, że też coś mocniejszego trzeba wziąć np. Thermal Pro tą mocniejszą wersję

Gość amembe
Ogranicz słodycze, cukry, węglowodany. Nie opieraj się na diecie- lepiej ćwicz dużo zamiast stosować diety. Lepiej schudnąć 1kg miesięcznie ale zachować jędrność biustu czy ud. niż dużo i mieć problemy z rozstępami czy innym dziadostwem.

w tym wieku, przy takiej wadze, obowiązkowo powinnaś odchudzać się z pomocą lekarza i dietetyka!!!!!!!!!!