Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Miałam erotyczny sen, niestety negatywny.

Polecane posty

Przez chwile zastanawialam się czy nie napisać z pomarańczy, ale co tam raz się żyje :classic_cool: najwyżej mnie zjedziecie :D Miałam erotyczny sen z udziałem mojego exa. Sytuacja wskazywała na to, że mieliśmy się pieprzyć. No i jakoś tak wzięłam go tylko do ręki a on już się spuścił i powiedział, ze dalej nie może.. :( byłam strasznie zawiedziona. Nigdy się takie coś u nas nie zdarzyło na szczęście :) Tak chciałam wam tylko o tym powiedzieć 🖐️

Eortyczny sen = musisz na co dzień sporo rozmyślać o tej tematyce :D Ja też miałem dzisiaj, wyrwałem młodą, jurną dziewczynę, która to najpierw się wypinała i specjalnie odsłaniała co ma pod sukienką. Później wsiadła do mojego samochodu, położyłem dłoń na jej nóżkach ... i się obudziłem. Następnym razem budzik nastawiam na 13, a nie na 11 :0

DeMorai 2 godziny to za dużo :D wyobraź sobie, że nasze sny, które wydają się tak zawiłe i długie trwają zazwyczaj około 30 sekund :classic_cool: Czy dużo rozmyślam? Czasem się zdarzy :D

Zatem dwie godziny to w sam raz! :classic_cool: ;) Ej, a Ty ... soliłaś się kiedyś z x-em?

A lubiłaś jego śmietankę? On uwielbiał Twoje soki? Przyprawiłaś mu kiedyś, może on Tobie przyprawił? Kiedy miałaś ostatnio w dłoni gałkę? W ogóle to lubisz ogórasy w swoich ustach, czy preferujesz jak facet trzyma w dłoni melony?

Gość aniaKulka
co na to freud ? senniki ? analizy senne ?

DeMorai :O nie rozpedzaj się tak... powiem Ci tylko, że melonów to ja raczej nie mam :D a sowjemu eksowi bardzo lubiłam sprawiać przyjemności tak jak on mnie :classic_cool:

Oczywiście o przyjemnościach kulinarnych mowa, prawda? No to co tam masz? - cytrynki, dorodne jabłluszka, czy może grapefruit'ciki? ;)

Gość cxvcxcx
do reki ? Nie lubie jak dziewczyna robi to reką .. Wole loda tylko ustami robionego

Kulinarnych i niekulinarnych :) Co mam? Może cycki nie są moją mocną stroną, ale mam inne zalety :classic_cool: Jednak liczę na to, że jeszcze urosną :D

Gość cxvcxcx
reką to sobie moge sam zrobić .

cxvcxcx- to było tak, że wzięłam go do ręki i się już miałam nachylić, ale już było "po" :(

Gość cxvcxcx
a loda sobie nie zrobie bo nie siegne .

Gość cxvcxcx
cxvcxcx- to było tak, że wzięłam go do ręki i się już miałam nachylić, ale już było "po" aha to by cię tłumaczyło

Gość cxvcxcx
a to mleko co miałas na ręce oblizałas językiem i połknęłaś ?

A no i zapomniałam dodać, że w snie byłam przekonana, że to eks ale on miał inną twarz, nieznajomą :D

PC - hmm ... a jakie zalety mają jeszcze urosnąć? Wiem, wiem, jestem upierdliwy i chwytam za słówka :classic_cool: A Ty za co lubisz być chwytana?

To znaczy źle się wyraziłam, mam nadzieję, że te moje "wady" mi jeszcze urosną :D Od chwytania zdecydowanie wolę całowanie...po szyi. To jest nawet przyjemniejsze niż seks :classic_cool:

Hmm ... a podczas całowania Twojej niezwykle wspaniałej szyjki (nie macicy) wyrażasz zgodę na przebywanie dłoni osoby, która całuje, między Twoimi nogami, czy to kategorycznie jest zabronione?

No to w ten sposób do śmierci! Ej, a ta ręka nie może przemieszczać się z okolicy "międzynóg" w okolicę podbrzusza, po drodze zahaczając o ... ?

Przemieszczać może, a nawet rzekłabym, że MUSI. Muszę zmykać na jakiś czas, będę potem 🖐️

Gość NIE ZE MNA TE NUMERY
niezły hehe

Ten sen niezły? Eh, a PC poszła i nie odpowiedziała na ostatnie pytanie, czy to wszystko sprawi, że będzie mokra ... zlana :(