Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 a jedynego gola kopnie główką ronaldo!!! a waszym zdaniem jak będzie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koxu Napisano Czerwiec 22, 2012 wczoraj meczu był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ___________ Napisano Czerwiec 22, 2012 dzien dobry, mamy juz kolejny dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 jaki mecz wczoraj byl?:D to chyba jakieś powtórki bo wczoraj byłą przerwa pomiedzy fazą grupowa a ćwiercfinałami. dzis meczyk czechy-portugalia..ja za czechami ale wygra portugalia:O a jutro francja-hiszpania. jestem za francją ale wygra hiszpania 2-1 no dawac awsze typy na dzisiejszy mecz! dokopią portugalczycy czechom czy czesi dadza rade? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SzalonaPilka,, Napisano Czerwiec 22, 2012 zgodze się,że ronaldo moze coś ukłuć,myślę,że strzeli z podania Joao Moutinho,chociaz mogę się mylić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 no chlopak odzyl po tym jak dwa gole wbil:) będzie walil na bramke z kazdej pozycji. slupki poprzeczki aż w koncu mu ktos ładnie zagra może wlasnie mutinio i kopnie z główki nie do obrony, a jak portugalczycy wbiją pierwsi gola to juz po czechach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 czemu mnie obrażasz? jesteś za czechami czy jak? a moze nie lubisz ronaldo? :O:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość big love rocknroll Napisano Czerwiec 22, 2012 ej skąd wiedziałeś że będzie taki wynik i że cr7 strzeli gola ??? jaki fart. Powinieneś obstawiać mecze!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak tak tak dokładnie o tym Napisano Czerwiec 22, 2012 samym pomyślałam:) zakłady buchmaherskie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jiracek Napisano Czerwiec 22, 2012 jeśli ktoś go z kafeterii wyrzuci to w nagrodę zaproszę go do siebie i pokaże swoją kolekcję ptasich stolców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to jak ryzy zafarbowales te Napisano Czerwiec 22, 2012 bo jeśli tak to chętnie się nimi pobawie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 a skąd wiesz,że w ćwierć finale zagrają czechy-portugalia a nie np. polska - portugalia? przecież mamy jeszcze szansę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 czkawka nie mamy bo już odpadliśmy czechy nas pokonaly dlatego w dziejszym meczu im kibicuje:) ahoj! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 a jaki bedzie wynik meczu polska - czechy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 wczoraj była środa i przerwa od meczów:) jednodniowa pomiedzy fazą grupową a ćwiercfinałami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 jak mogl byc wczoraj :D w czwartek jest mecz czechy-portugfalia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 no czyli dzis:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 masz cos w temacie ciekawego do powiedzenia? jak nie to po co sie udzielasz? nie interesuje cie dzisiejszy mecz czechy-portugalia i jaki będzie wynik to co sie tu pchasz na topik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 22, 2012 wczoraj środa dziś czwartek i meczy czechy-portugalia zapowiada sie ciekawie. jutro francja-hiszpania bardziej wyrównany ale i dzis będa emocje. :) mam juz piwko i czekam niecierpliwie. oby czesi dali rade...a na tego glupka nie zwracajcie uwagoo. pewnie wczoraj po pijaku jakies powtorki ogladal i mu sie obzdurało że to był mecz czechy- portugalia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pani Czkawka 2 Napisano Czerwiec 22, 2012 lepiej byś jakieś ałdiobuki poczytał, mecze do nic ciekawego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nataIa. Napisano Czerwiec 22, 2012 ban x2 kolejny raz sie wygłupiłes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goal !!!! Napisano Czerwiec 22, 2012 Tym razem to znowu-masz mózg jak piłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fresco Welcome Napisano Czerwiec 22, 2012 __ha__ha__ha__ha_______Masz kaca czy jesteś jeszcze navalony?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
12skizto 1 Napisano Czerwiec 22, 2012 Mihau, żenujący jesteś. Zabłyśnij czymś innym. P.S morda sie nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jednak potwierdza sie Napisano Czerwiec 22, 2012 ze rude to w wiekszosci glupie i nudne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość emmanuela Napisano Czerwiec 22, 2012 hehe a wiecie że we Wrocławiu w jednej kawiarrnce czy restauracji w dniu meczu Polska-Czechy widniała kartka w szybie: Czechów nie obsługujemy. P.S. Krecik to cwel. Haha mnie to rozśmieszyło, ale tak na serio to nie wierzę jacy Polacy potrafią być płytcy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2015 Moim zdaniem wart uwagi jest serwis www.playsport.pl. Naprawdę cenne źródło informacji dla fanów piłki nożnej, bo można znaleźć tutaj aktualne wyniki meczów z ponad 100 lig. Serwis jest skierowany przede wszystkim w stronę osób obstawiających mecze u bukmachera, zawiera popularne systemy bukmacherskie, statystyki piłkarskie, porady na temat gry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach