Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia25lat

Kurwa ja ja nienawidzę mężczyzn mówiących o miłości.

Polecane posty

Gość Madzia25lat

Facet ma mnie dobrze ruchać. A nie mi gadać o miłości.

ostatnio bylam na imprezie, poznalam kolesia, po dwoch dniach typ powiedzial mi, ze moglby sie zakochac... i automatycznie go skreslam...podzielam twoje zdanie;-)

Gość dobrze popisze
brawo, brawo, a w domu wszyscy zdrowi?

jak najbardziej...jak mi koles mowi po dwoch dniach, ze moze sie zakochac...to znaczy, ze musi byc albo zdesperowany, albo nie umie bajerowac...zadna laska na to nie poleci...

Gość okkas123
no fakt. mezczyni z czasem sie ucza ze do kobiet nie powinno sie podchodzic na kleczkach i szanowac zbytnio jedynie brac co swoje. A potem jest placz i zgrzytanie zebow zdradzonych i czujacych sie niekochoanymi kobiet.

Gość dobrze popisze
nie wolisz, tylko udajesz bo chcesz pokazac jaka z ciebie 'kobieta niezalezna'. :P nie rozumiesz ze sama sobie szkodzisz kiedy tak mowisz, bo takie podejscie jest mezczyznom na reke, a ty pewnie ryczysz w poduszke ze nikt cie nie kocha. taka prawda

Gość Madzia25lat
Lubię się miziać z kolesiami a co zabronisz mi? Prawie wszystkie młode tak robią nie jestem jedyna. Żadna dziś kobieta nie szuka miłości tyko dobrej zabawy bo to się liczy.

różnie bywa, świeżo po rozstaniu człowiek nie ma sił na związek..a sex.. no jesteśmy tylko zwierzętami... każdy ma inne libido jedna wytrzyma 2 miesiące inna pół roku ...

Gość dobrze popisze
Lubię się miziać z kolesiami a co zabronisz mi? Prawie wszystkie młode tak robią nie jestem jedyna. Żadna dziś kobieta nie szuka miłości tyko dobrej zabawy bo to się liczy przestan pieprzyc, wiesz ze to nieprawda, kobieta zawsze potrzebuje milosci, tylko patologiczne przypadki tego nie potrzebuja ale one z kolei nie maja potrzeby zeby o tym trabic.