Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 grazynka23

niech mi ktos wyjasnie, bo nie kminie.

Polecane posty

Go艣膰 grazynka23

na diecxie kopenjaskiej sie je tak 500-700kcal, mozna tylko 13 dni, a na diecie np 500, 600 kcal mozna byc np miesiac ??? a kopenkaskiej nie mozna powtorzyc wczesniej jak za 2 lata wiec o co tu biega???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 awer8177
nie wiem :( ale ja bylam na kopenhaskiej i tak troche ja modyfikowa艂am , jadlam wi臋cej , to tez nie moge jej zaraz powt贸rzyc bo dziewczyny na mnie naskoczyly ze sobie zdrowie chce zmarnowac? tez sie nad tym kiedys zastanawialam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 500-700 to glodzenie
Sie a nie dieta -anorektyki Np diomendi zre ok 300 ale jak zje chipsy to ma od razu 2kg w gore hehe Optymalnie to ok 1200kcl i cwiczenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pulpetowa dama
Ju偶 t艂umacz臋 :) Dieta kopenhaska to g艂od贸wka na praktycznie samym bia艂ku. Zakwasza i wyniszcza bardzo mocno wi臋c tw贸rcy diety za艂o偶yli sobie ten rok, czy dwa, w czasie kt贸rych organizm powinien zapomnie膰 o krzywdzie jak膮 mu zrobiono. Diety niskokaloryczne nie narzucaj膮 jedzenia samego bia艂ka (wi臋c teoretycznie nie s膮 tak mocno obci膮偶aj膮ce), ale te偶 nie ma konkretnego tw贸rcy/osoby odpowiedzialnej za ten spos贸b 偶ywienia. Kt贸偶 mia艂by wi臋c takie ograniczenie wpisa膰? I wpisa膰 na co? Kopenhaska to gotowy jad艂ospis, do kt贸rego mo偶na doda膰 jedno zdanie ostrze偶enia, kt贸re ludzie kopiuj膮 wraz z diet膮. A dieta 600 kcal nie ma jad艂ospisu. Nikt nie kopiuje diety, kt贸ra sk艂ada si臋 z samego zdania "600 kcal" i nic wi臋cej :) Mam nadziej臋, 偶e wyja艣ni艂am jasno ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grazynka23
dzi臋kuje bardzo- dobrze napisane i wszystko zrozumia艂am, dzieki jeszcze raz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;askn
no diomendi to juz pzresadza z tymio kaloriami :(;P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ha ha hha
ale za to jaka dumna z siebie, ze sie zawziela i bedzie glodowac, zeby udowodnic swiatu, ze ma kontrole nad swoim glodem :o jeszcze nie przyjmuje to tego swego przeglodzonego mozgu, ze niszczy sobie organizm, ale gadaj takiej. jeden krok do anoreksji. caly czas poswieca na liczenie kalorii, zero przyjemnosci z zycia i jedzenia, tylko same suchobzdy i liczenie kalorii :D ja tam wole miec normalna wage (nie mam nadwagi, ale chudzielcem bynajmniej nie jestem) i przyjemnosc z zycia i jedzenia normalnych ludzkich pokarmow :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ;askn
zgadzam sie ") trzeba cos z zycia miec :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wagaaaa
no a dukan tez sie je bialko i to o ile d艂uzej niz 13 dni, to zcemu nie mozna zrobic czesciej dk openhaskiej ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pulpetowa dama
Bo Dukan nie ogranicza kalorii (nie jest g艂od贸wk膮) wi臋c jest nieco mniej drastyczny (co nie znaczy, 偶e jest zdrowy). Osobi艣cie nie polecam tej diety (kopenhaskiej i 600 kcal te偶 nie polecam :) ) :)

Udost臋pnij ten post