Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałaKobietka89

Co z nimi?! Moi byli faceci, w nowych związkach nagle wyznaja mi miłość!

Polecane posty

Gość MałaKobietka89

Aktualnie dwaj faceci z którymi się kiedyś spotykałam (ale nic z tego nie wyniknęło poważnego) teraz są zaręczeni, tuż przed ślubem i nagle się do mnie odzywają- piszą, że byłam ich wielką miłością, że żałują, że o mnie nie zawalczyli, że jestem najwspanialszą kobieta jaką znają i że często się zastanawiają co by było gdyby... Nie wiem jak na to reagować, wiem, że z mojej winy te znajomości się nie rozwinęły ale jest to dla mnie krępujące bo wiem. że wkrótce będą zaobrączkowani!!! Czy to normalne zachowanie facetów tuż przed ślubem?

Gość MałaKobietka89
Faceci czy też tak mieliście przed ślubem, że przypominało Wam się o ex?

>>>Faceci czy też tak mieliście przed ślubem, że przypominało Wam się o ex? Zgubiłaś literkę "s", w ostatnim słowie. :D

Gość MałaKobietka89
Oni dobrze wiedzą, że nie mają co po mnie oczekiwać sexu- za dobrze mnie znają i moje poglądy. Tak jakby czekali, żebym powiedziała, że "żałuje"...

akurat razem przed ślubem - oczywiście chodzi mi o to, że w tym samym czasie biorą ślub - aby głupich tekstów nie było a gdyby to była prawda to ja bym zlała te ich "zaloty" bo są śmieszni ale jak już napisałam wyżej dla mnie to bajeczka :D

Gość MałaKobietka89
wglowiesieniemiesci, to jest prawda, jeden bierze ślub w sierpniu, drugi za pół roku. Jeden pisał mi podobne bzdety z 1,5 miesiąca temu a teraz ten drugi... Dlatego pomyślałam, że może faceci tak po prostu mają przed slubem? Może to nie przypadek a jakaś zależność? Osobiście nie życzyłabym sobie, żeby mój narzeczony wypisywał takie rzeczy do swoich ex o czym i jednemu i drugiemu wyraźnie powiedziałam!

Gość MałaKobietka89
Dodam, że w obu przypadkach to ja nie byłam przekonana i kończyłam znajomości i w obaj związali się z dziewczynami nieco brzydszymi ode mnie (nie mówię tego z zarozumialstwa, to obiektywna ocena, za to nie wątpie, że mogą mieć piękniejsze ode mnie charaktery!

Gość no-wiecie-co--
masz rację, coś w tym jest, moi też do mnie wypisują takie pierdoły, co prawda nie są przed ślubem, ale w związkach :o wstyd mi przez to czasami, z kim ja się zadawałam!:D