Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek25

Kobiety i ich humory

Polecane posty

Gość Marek25

Normalnie się przytula, całuje, mówi miłe rzeczy a następnego dnia już nie. Tylko formalności bez uczuć. Pytam się więc co się stało czy może jest na mnie zła o coś ale nie... takie huśtawki nastroju mają kobiety. Jak z tym żyć?

ja też takich kobiet nie rozumiem. ale większość takich jest.. nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak bo ja nie mam takich odpałów. jak coś chamskiego powiem to obracam to w żart i po sprawie

Gość proekozielona
nie wszyskie tak mają, halo!!! Penwie spotykasz się z mała dziewczynko-ksieżniczką. zamiast pytac anonimowych lasek na forum, zapytaj JEJ o co chodzi.

Gość Marek25
Pytam ją o co chodzi a ona mówi, że nic się nie stało. Czytaj co napisałem. Kiedyś rozmawiałem z nią na ten temat abyśmy sobie wszystko mówili jeśli o coś mamy pretensje a nie fochali się nie wiadomo o co. Ale jak widać nic to nie dało. W połowie dnia takich humorów zadzwoniła do mnie z przeprosinami za swoje zachowanie. Jak mam to zrozumieć? Bierze sterydy aby mieć takie huśtawki? Zaznaczam, że wczoraj dobrze się razem bawiliśmy i była bardzo szczęśliwa a dzisiaj jakbym ją z kimś zdradził.

Gość proekozielona
ok, nie zauwazyłam a ile on ama lat? cos mi sie wydaje, że jest niedojrzała emocjonalnie. A moze w domu jej nie kochaja. I chce przy Tobie poczuc sie jak małe dziecko.

Gość Marek25
Niedługo skończy 23.

Gość proekozielona
no to dziewczynka jeszcze, sorry że tak mowie ale wiele mlodych chlopaków mowi, ze mlode dziewczynyu sa teraz dziwne jak dzieci i wola te okolo 30. ale, ja sadze, ze ona moze z domu to wynosi, wiesz jakie ma w domu relacje? Albo rozpieszczona lbbo odwrotnie - niedowartosciowana.

Gość Marek25
No raczej zachowuje się jak mała dziewczynka. Nie potrafi podjąć sama decyzji i raczej ją rozpieszczali.

Gość proekozielona
to ja wychowaj ;)) albo bądz tatusiem wiecznym albo poczekaj az dorśnie emocjonalnie ;)

Gość Marek25
Nie bierze hormonów. Poświęcam się używamy gumek...