Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotgirllsss

byłam z kretynem

Polecane posty

Gość hotgirllsss

nawet przyjaciółka o tym nie wie, bo wstyd mi opowiedzieć o takim zajsciu. ostatnio z moim BYŁYM dosyć ostro się napiliśmy, i po raz pierwszy dałam mu się tam dotknąć, nagle on wyskakuje z tekstem "mowilas ze jestes dzwiewica" a ja takie oczy, i odpowiedzialam ze jestem, spytałam czemu tak sądzi, a on na to "ale przecież wygoliłaś ladnie" wtedy nagle wytrzeźwiałam, powiedziałam że jest totalnym debilem, i to były moje ostatnie słowa, jednak on od tygodnia dzwoni, przeprasza, dlaczego wcześniej nie zauważyłam że jest takim idiotą?

Gość hotgirllsss
na dodatek on miał na imię Azor :(

Gość stonoga w obuwiu z lateksu
A czego on się spodziewał? :D

Gość Apasz25
Macie po prostu inne pojęcia co do dziewictwa :D

Gość dddddjj
Może myślał że podczas pierwszego seksu kobiecie wypadają tam włosy :D

Gość gtma
Hehe jemu nie chodziło o błonę dziewiczą. Jemu chodziło o to, że myślał że nigdy się tam nie goliłaś i byłaś w pewnym sensie dziewicą ponieważ nigdy tego nie robiłaś.

Gość hotgirllsss
niby ladny, dobrze zbudowany, jednak wygląd to nie wszytko, pustak jakich malo, co on sie spodziewal no wlasnie mamy XXI wiek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość bonio91
łono golą tylko nowoczesne półmózgi sterowane przez zachód to jest aseksualne zrozumcie!

Gość gtma
a nie ogarniasz, że może wolał włoski? Są różne pragnienia, jedni wolą motylki inni bułeczki, są tacy co wolą ogolone ale są i tacy co marzą o bujnej czuprynie wszystko zależy od człowieka.

Gość kurzafix
zastanówcie się czy Wam się podoba kurczak bez pierza ?

Gość hotgirllsss
jest mi wygodniej dlatego to robie, ale nie o tym mowa. chcialam sie wyzalic wiec nie oceniajcie czy depilacja jest ok, czy nie ok ..

Gość hotgirllsss
rzeczywiście, trafne porównanie

Gość world where are you going
hotgirllsss - no bez kitu nomalnie :classic_cool:

Mój chłopak po zakończonym naszym pierwszym razie który trwał może 2 minuty powiedział 'dziewica jak ch*j' i włączył nk i odpalił papierosa :) ale pozniej przepraszał itp, że to nerwy. Wierzę mu, w koncu jakimś cudem w poniedziałek 2 lata :) Nie przejmuj się, są gorsze słowa jakie można usłyszeć hehe :P

Gość hotgirllsss
my 6 miesięcy razem byliśmy, ale jakoś nie zdarzało mu się palnąć takich głupot, mała czarna, co zrobiłaś wtedy ? :D szczerze mówiąc to miałaś gorzej :D

z racji tego, że sama przeklinam to mu też pocisnęłam i to ostro, że myślałam iż mój pierwszy raz będzie wyjątkowy i dłuższy, a efektów specjalnych nie było, więc niech spojrzy na siebie, wtedy wstawałam i chciałam się ubierać, ale zaraz przeprosił itp. właśnie wtedy dotarło do niego co powiedział, sam był zdenerwowany , że tak to wyszło, teraz się z tego śmiejemy i często po seksie mu mówię, no dziewica jak ch*j :P