Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfgdfgdfgdfgdfgdf

jestem cholernie nieśmialA ! :C

Polecane posty

Gość gdfgdfgdfgdfgdfgdf

Czy to moja wina? Nienawidze sb za to!!! Jestem ofiarą i jestem nic nie warta bo każdy może mną pomiatać! Nikt mnie nie szanuje przez...jestem nastolatką mam 15 lat i na myśl że mam coś powiedzieć przy klasie robi mi się niedobrze,mam taką cholerną blokadę,że można rzec ze jestem miemową,poza szkołą jest zupełnie inaczej mam znajomych, jetsem otwarta itp ale wskzole zamieniam się w kogoś innego..jak myślę o dziewczynie ze szkoły to nie dziwię się ze nikt mnie nie lubi... :C

To wina Twoich rodziców, nie potrafili Cię wychować w taki sposób, byś była otwarta, pewna siebie i swojej wartości. W ramach zemsty postanów sobie, że zostaniesz miliarderką i nie kupisz im 1000m2 domu!

Gość gdfgdfgdfgdfgdfgdf
tak myślicie,ale niby dlaczego ich wina?Moze taka jestem poprostu?

Gość gdfgdfgdfgdfgdfgdf
Nienawidzę siebie za to!

Nic się nie dzieje bez przyczyny, to - w jakim momencie się teraz znajdujesz bierze swoje źródło w tym, co było. A to co było ... zależy od innych, jak i od Ciebie. Jednak gdy jesteś młoda to, co było, od Ciebie zależy w stopniu znikomym, zatem zależy głównie od innych, a najbardziej od rodziny ... i to na nich - a nie na siebie - powinnaś zrzucać całą winę! :D

Gość nudy
dlaczego ten gosciu wkleja jakies zdjecia babek :?????? myslisz ze to pomoże ?