Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MyszaQFrania

Sprzedam temat maturalny

Polecane posty

Witam. Jestem tegoroczną maturzystką, która wybrany temat z j. polskiego zrealizowała w 100%ach. Temat brzmi następująco: "Dziecko w literaturze pozytywistycznej i późniejszych epok. Przedstaw jego obraz na wybranych przykładach". Martwisz się, iż ten temat nie widnieje na liście w Twojej szkole? Nic straconego. Z doświadczenia wiem, iż do stycznia bądź lutego można podać własne propozycje tematów, które prawdopodobnie zostaną dodane do listy tematów dostępnych na maturze. Jeśli w następnym roku zdajesz maturę-dobrze trafiłeś! Sprzedam powyższy temat, oczywiście całkowicie zrealizowany., sprawdzony przez polonistkę. Dołączę także bibliografię oraz 3 pytania, które zostały mi zadane na egzaminie. Zainteresowanych proszę o kontakt poprzez e-mail: mdyjankiewicz@onet.pl Odpowiem także na wszelkie pytania. Cena do uzgodnienia.

Gość Apasz25
Sprzedam pracę inżynierską i magisterską :D... zrealizowaną, ktoś kupi i spróbuje szczęścia w tym, że ten sam temat przejdzie ?:D

Gość Apasz25
Hmmmm tyle ze podpisałem świstek zeby to udostępniali w bibliotece ale może jednak jakiś debil sie zgodzi ?

Sprzedam prace maturalną 'Dramat kobiet Trzeciego świata. Przedstaw sposoby ukazania tego problemu we współczesnej literaturze'. Sama zgłosiłam ten temat. Zdałam na 100%.