Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfertwerwerw

Co to oznacza - bez przerwy znajduję pieniądze

Polecane posty

Gość dfertwerwerw

No dosłownie znajduję pieniądze na ulicy - różnie czasami jest to 5zł, 50gr, 20gr , 10 gr, 1gr. Oczywiście za każdym razem podejmuje to coś. Raz znalazłem w jednym dniu dwa czy trzy razy po 5zł. Dzisiaj znalazłem chyba ze 4razy różne monety.

Gość dfertwerwerw
na jednym był sierp i młot, gdy chciałem kupić sobie gumę kulkę to pani powiedziała,że takiej blachy nie przyjmuje ;(

Gość dfertwerwerw
może moje oczy przyzwyczaiły się na wyłapywanie pieniędzy. Czasami potrafię z bardzo dużej odległości znaleźć pieniądza zagrzebanego gdzieś w piachu...

Gość dfertwerwerw
to się dzieje tak automatycznie że coś niesamowitego pieniądze leżą inni nie widzą a ja wyłapuję jak jakiś automat.

Po prostu los chce Cię przygotować na ten moment, kiedy to znajdziesz w walizce kilka milionów zł! Na razie podsuwa Tobie te drobne kwoty, by Cię przygotować na większe wydarzenie!

Gość dfertwerwerw
"na jednym był sierp i młot, gdy chciałem kupić sobie gumę kulkę to pani powiedziała,że takiej blachy nie przyjmuje ;( " To podszyw

Gość dfertwerwerw
to się dzieje od ponad roku i to bardzo często...

Gość gość
mam to samo.

Gość Ola

Jezu ja tez tak mam...

Gość RAKIM

W tym roku znalazłem ponad 300 monet o wartości ponad 66 zł, nawet w 2 przypadkach odkopałem je bez wykrywacza metalu. Papierków nie zdają bo numerowane są :D

Gość ds443

To znaczy, że jesteś w czepku urodzony. Ja dostałem pracę w BLACKU...i nauczyłem się dużo ciekawych rzeczy no i trochę sobie dorobiłem. Tylko ci ludzie jacyś tacy nieufni i podstępni bardzo byli wobec mnie...tak mnie osaczali że nasze relację w końcu się popsuły...