Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manddsy17

Co robić? Mama zostawiła mnie samą z małym braciszkiem i nie wiem, kiedy wróci..

Polecane posty

Gość manddsy17

Dwa dni temu po przebudzeniu znalazłam na stole kartkę od mamy "Córciu, muszę wyjechać, ale niebawem wróce. Zrozum mnie, przecież też jesteś kobietą. Wiem, że sobie poradzisz". Zostawiła mi 100 zł i póki co mamy jedzenie, ale jak dziś udało mi się dodzwonić do mamy to powiedziała, żebym dała jej trochę odetchnąć i że da mi znać jak będzie wiedziała, kiedy wróci. Trochę jest mi ciężko, nie powiem, chociaż chcę żeby mama miała coś od życia, ale to trochę za często się powtarza :( Nie myślcie, że ciągnie mnie do imprez, bo chociaż mam wakacje to nie muszą ciągle imprezować. Ale od czasu do czasu chciałabym gdzieś wyjść, a teraz nie mogę, bo przecież nie zostawię samego brata, ma niecałe 5 lat....

Gość Abrrracadabrrra
ile masz lat?

Gość zaczarowany olowek10000
jakos nie wierze w to opowiadanko

Gość zzzzzj
1/10

Gość manddsy17
Mam 17 lat. Nie wierzycie, to trudno, no nie mam możliwości udowodnienia. Jeszcze raz powtarzam, że nie mam do mamy wielkiego żalu, ale ona nigdy mnie nie pyta czy mam jakieś plany itp. Kiedyś podobnie się zachowała tuż przed tym, jak miałam jechać ze znajomymi na weekend na działkę i nie pojechałam...

Gość manddsy17
napisze ktoś? :(

Gość oczy czarnyjee
napisz jaka część Polski mogę pomóc:)

zobaczysz ,że za chwilę zjawi się ktoś na forum i to zgłosi,zawsze tak jest jak coś się dzieje niepokojącego

Gość Renata68
napisz coś więcej o twojej sytuacji rodzinnej, gdzie jest wasz tata, dlaczego mamie zdarzają się takie wyjazdy, jak czesto i na jak długo

jeśli to prawda to forum nie jest miejscem na zwierzanie się ze szczegółów życia prywatnego,nie opowiada się obcym ludziom gdzie się mieszka itd

Gość jesteś z opolskiego
ze SOP? dzis w nocy jakieś dziecko płakało z pół godziny po 23.00 gdzieś na mojej ulicy. zaniepokoiło mnie to, ale nie mogłam ustalić skąd

Gość manddsy17
Mojego ojca nawet nie znam, on rzucił mamę gdy dowiedział się, że jest w ciąży. Natomiast ojciec mojego braciszka to szkoda gadać.... Typ spod ciemnej gwiazdy :( Mama jest jeszcze młodą kobietą, ma 36 lat i wiadomo, tez chce skorzystać z życia, lubi poszaleć na imprezach albo wyjechać gdzieś na weekend z facetem. Właśnie od kilku miesięcy jest bardzo zakochana i mam nadzieje, ze to w koncu TEN. Właśnie z nim wyjechała. Mamie takie wyjazdy nie zdarzają sie bardzo często, jak miałam szkołę to może raz się zdarzyło, że nie mogłam pójść, a tak to czasem na weekendy wyjeżdżała.

Gość manddsy17
nie, ja nie jestem z opolskiego.

Gość prowokacja jak si patrzy
najpierw piszesz ze obecny facet mamy to typ spod ciemnej gwiazdy a za chwile ze masz nadzieje ze to TEN PROWOOOOOOO

Gość manddsy17
Ty w ogóle umiesz czytać człowieku??? :O Napisałam, że ojciec mojego młodszego brata to typ spod ciemnej gwiazdy! Moja mama nie jest z nim już od dawna!!!! Ale z ciebie tłumok...

Gość triu
mandssy jesli przeszkadza Ci ze musisz zajmowac sie bratem to pogadaj z mama jesli nie przeszkadza to po co ten topik?