Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lubiąca kawe 22

Maja czy Marysia??

Polecane posty

Gość Lubiąca kawe 22

Mam dylemat.... Spodziewamy sie dziecka i jak zwykle powstaje problem-imie. Wiem że są setki takich tematów. Z mężem w końcu obraliśmy kilka typów Dziewczynka:Maja Marysia Chłopiec :Franek ,Szymon, Marcel Podpowiedzcie bo już sama zgłupiałam.

Gość będę mamą już niedługo!
A czy Ciebie obchodzi jak będzie miała na imię moja córka? No właśnie, takie rzeczy ustala się miedzy sobą anie na forum. Jeśli Ci powiem, że żadne mi się nie podoba, wpłynie to na Twoją decyzję? Nie rozumiem po co zakłada się takie tematy.

Gość Lubiąca kawe 22
Chodziło mi o opinie typu-mam na imie szymon i to imie mi sie nie podoba np. Albo czy duzo teraz jest majek marysi franków itp. I tak nazwe jak bede chciała Sorry to po co tematy : moje dziecko ma 39 stopni gorączki-sorry to chyba do lekarza sie jedzie. Albo mam biały sluz jestem w ciąży?? to sorry my to mamy wiedzieć?? Pytam normalnie z ciekawości-rozumiem że sie komuś zadne nie podoba

Gość będę mamą już niedługo!
I Maj i Maryś jest teraz zatrzęsienie. Franków zresztą też. Z wybranych przez Ciebie imion tylko Marcel mi się nie podoba.

Gość Lubiąca kawe 22
W sumie teraz ciężko znaleźć imie które się nie powtarza itp. Jak czytam na kafe to co raz któraś mówi o Franków jest dużo Zoś jest dużo Blanek ,Maryś Kacprów , Maksów itp..poprostu każde imie ktoś nosi :)