Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krysti

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość krysti

Kochaliśmy się dzisiaj rano z moją dziewczyną. Okres skończył jej się wczoraj, a trwał ok tygodnia. Poprzednią miesiączke dostała 15 maja. Cykl ma nie regularne średnio ok 28 dni. Zaznaczam nie skończyłem w niej,gdy czułem że dochodzę wyciągnąłem go i jeszcze musiałem sobie chwile pomóc ręką żeby dojść. Moje pytanie, wiem że małe prawdopodobieństwo zawsze istnieje ale jak bardzo jest to możliwe że zajdzie w ciąże??

Masz 11 lat?bez doświadczenia?bo tylko to by tłumaczyło twoje pytanie.

Gość dami36
Nie ma zbyt dużego prawdopodobieństwa:-)

Gość krysti
proszę.... to dla mnie bardzo ważne... Jeżeli istnieje duże lub bardzo duże ryzyko to powiedzcie, wtedy szybko muszę próbować załatwić escapalle. Dużo o tym czytałem i z tego wychodzi że ma dni niepłodne ale jeżeli jest duże prawdopodobieństwo że może zajść to nie ma na co czekać....

Gość zaczarowany olowek10000
dlatego dzieci nie powinny uprawiac seksu:o

Gość dami36
zawsze jest jakieś prawdopodobieństwo przy przerywanych stosunkach bo przecież jest jeszcze ten wytrysk... Ale to rzadko się zdąża także myślę ze nie masz się czym martwić:-)

Gość krysti
jest małe prawdopodobieństwo bo podobno wydzielają się płyny których chłopak nie kontroluje przed erekcją, a w nim mogą znajdować się plemniki które mogłyby zapłodnić

Gość dami36
*przed wytrysk :-) przepraszam pomyłka

Gość Perw na odchodne
Ile lat ma Twoja dziewczyna?

A to było od razu że o to ci chodzi.Ktoś kiedyś puścił bujdę że tak jest ale to nie prawda bo miałabym już 20 albo więcej dzieci.Wiesz trochę głupi jesteście skoro boisz się ciąży a robicie to bez gumki

Gość krysti
proszę Cię zaczarowany.... to że po prostu chwila uniesienia kompletnie przyćmi rozsądek nie znaczy że wszyscy zaraz są dziećmi bo się nie zabezpieczyły.

Gość krysti
wi-lcia- wiem że jesteśmy. Takich rzeczy zazwyczaj żałuje się dopiero po wszystkim....:(

Gość krysti
Bardzo dziękuje za odpowiedzi Dami. Jednak chciałbym wiedzieć co więcej osób o tym myśli...

zawsze jest takie prawdopodobienstwo, poniewaz w plynie ktory wydziela sie, jak chlopak jest podniecony rowniez znajduja sie plemniki, ale z tego co mowisz, jesli kochaliscie sie dzien po miesiaczce, to sa dni nieplodne, wiec naprawde jest malo prawdopodobienstwo:)

Gość krysti
gwiazda- no tak jak mówisz, jest bardzo małe prawdopodobieństwo ale jednak jakieś jest. Strasznie się denerwuje, kupię pod koniec tygodnia test dla większej pewności. Taki stres.... denerwuje się bardziej niż na egzaminie na prawko i maturze razem wziętych. Czytałem trochę i prawie wszyscy w podobnych tematach wypowiadali się że jest bardzo małe prawdopodobieństwo... bądźmy dobrej myśli

krysti- nie martw sie, bedzie dobrze, trzymam kciuki, zeby test byl negatywny, jak bedziecie miec już wynik, to napisz tutaj, co wyszlo:) iii nie denerwujcie sie, bo to nic nie da, naprawde, ja uwazam, ze nie jest w ciazy, bo nie jest tak latwo zajsc