Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zunna

Jechac na IP?

Polecane posty

Gość Zunna

Nie wiem co robic. Czwarty dzien stawia sie macica. Dzisiaj postawila sie 2 razy z delikatnym bolem. Bylam we wtorek na ktg, skurczy nie bylo. Jechac na IP?

Gość któryyyyyyyy
który tydzień?

Gość Zunna
Tzn stawia sie czesciej, ale dwa razy poczulam uklucie. Dodatkowo boli mnie krocze.

Gość któryyyyyyyy
majóweczka wydaje mi sie ze jestes duzo po terminie i powinnas byc teraz w szpitalu na wywołaniu bo to niezdrowe dla dziecka

Gość Zunna
Dopiero 30...

Gość Zunna
Podnosze, bo sama nie wiem. Krocze jakby piecze, jakby boli, jakby ktos lod przylozyl, dziwne odczucie., Dodatkowo boli kosc lonowa.

Gość któryyyyyyyy
skoro się obawiasz to bierz tyłek w troki i jedź do szpitala a nie siedzisz na kafe

hej.. ja jestem teraz w 29 tc i w 26 miałam podobnie jak Ty.. macica zaczela się stawiac ale bez bólu.. kiedy w przeciagu 6 godzin nalczylam ponad 12 razy pojechalam na IP.. na szczescie nic się nie działo, szyjka się nie skracała.. zrobili mi usg, ktg i przepisali luteine 2x3 tabletki dopochwowo i 3x1 tabletke spasmoliny (rozkurczowa). Jedz niech lekarz Cię zbada. pozdrawiam

Gość mamamama27
ja miałam dokładnie jak opisujesz - stawianie się a potem ukłucia i to nieraz takie że aż krzyknęłam kiedyś - po dobie okazało się że mam rozwarcie na 2,5 cm... i był to 36 tc - dotrwałam na patologii to 37