Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anvfr

czy jest jakiś przepis na zajście w ciążę? wspierajmy się

Polecane posty

Gość anvfr

pewnie to jeden z wielu tematów ale ja już nie mam siły. pragniemy bardzo ziecka ale z miesiąca na miesiąć się poddaję.. to już rok jak się staramy. a wy? jak z wami jest lub było.

Gość chibiusa
U nas nie ma takiego problemu ale za to ja jestem po dwóch poronieniach :( daj sobie czas... ono znajdzie się w najmniej nieoczekiwanym momencie i zrobi ci piękną niespodziankę :) pozdrawiam :)

Gość anvfr
dziękuję:) ja też jestem po jednym poronieniu. właściwie to jeden lekarz stwierdził, że jestem w ciąży przy zwykłej rutynowej wizycie a po 3tyg dostałam okres . w szpitalu powiedzieli, że żadnej ciąży nie było..

Gość bialamasajka
Nie poddawaj się. Nie możesz się stresować to nie sprzyja poczęciu. Pamiętaj nowy cykl - nowe nadzieje. Mi się udało po 6 miesiącach. Określałam sobie dni płodne mikroskopem owulacyjnym i wtedy współżyliśmy...cierpliwości

Gość agus888
witam! ja też miałam ciąże ale niestety pozamaciczną i ogromny ból w sercu!jestem teraz bo kolejnych badaniach mianowicie hdt i jestem pełna nadzieji ze sie nie długo uda! za was dziewczyny też trzymam kciuki!!!