Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Za kim jesteście, Niemcy czy Grecja? Ja za Grecją.

Polecane posty

ocho musze byc szawabem (jak to ujmujesz subtelnie) :D by nie widziec tego ze "szwaby" jak na razie graja najlepiej? ignoratcja twoja siega zenitu kretynko :P

Widzieliście gdzie była głowa naszego przywódcy ? ;) Mniej więcej na wysokości stóp Merkel. Pod koniec był na wysokości jej **** ;)

Gość do ciebie tuczku
jeszcze jak :P tuku

Gość nie wiem skad ta podnieta
nad szwabami, jeszcze chwilke kazdy by im chcial obciagnac z polykiem a po wszystkim wszamac serek spod napleta loewa. Ludzie miejscie troche szacunku dla siebie a nie kurwa tylko ciagle wszyscy: niemcy niemcy ameryka kurwa angole lovamy was bedziemy was calowac po dupie do smierci tylko powiedzcie ze jestesmy fajni.

Gość tabliczka czekolady...
to w twoim mniemaniu jak ktoś kibicuje niemcom to nie jest polakiem?stuknij się w ten kretyński łeb

tak samo te smieszne teksty ze niby nasza grupa to byla ta slaba.. bhehe a widzieliscie jak grala ta wspaniala francja niderlandy albo angole? nawet irlandczycy byli od nich lepsi

Gość tabliczka czekolady...
qurwa ale tu ciemnota

wlasnie to jest z polakami nie tak , jak im sie cos tam w glowach ustawi ze ktos jest niby od nich lepszy bogatszy etc to beda mu w doope wlazic bez wazeliny a jak trzeba bedzie to posmaruja maslem. Jak jest ktos slabszy to zgnoja wysmieja i zniszcza. Tak wlasnie jest, i to widac po tym komu kibicujecie. Jestescie smiesznymi zakompleksionymi polaczkami

Gość offerma !
siorbajcie moje plynne gówno zjeby

Gość niemcy to świniee
spierdalaj pojabany SALUT :))) szwab szwabem , wiekszośc polaczów nie kibicuej szwabskim świniom , pojabusue i mamy do tego prawo , zamknij klapę i kibicuj niemcom a mi innym druzynom i nie nickój , pppapattkyy

tu byla mowa o granie ,pilce ,halo kuzwa a nie ze komus co sie tam lepiej powodzi rozgraniczncie sport ,co za ciemnogrod :O

Gość niemcy to świniee
właśnie chyb aty jestes takim jedynym włażacym w dooope bez wazeliny :))) bo wiekszośc kibicowąło biedniejszemu krajowi drużynie Grecji chociażby ze wzgledów finansowych aby jakos ich podnieść ,

Co ty z tym ciemnogrodem ? Jedź może do wielkiej europy będziesz miał nowoczesność. Nikt cię tu nie trzyma !

tez jestes pojebuss, napisalem ze im kibucuje wskaz mi taki post ? napisalem pojebje ze jak na razie pokazli najlepsza pilke kmocie jak nie umiesz czytac ze zrozumieniem to sie nie udzilej :P

Gość zadzwonią po policje
polaczki , któr zto taki ty!Bo my jesteśmy polakami polaczki to mniejszość twłazaca niemcom , a wiesz że cie niemcy nie byli by dla ciebie tacy uprzejmi:))) i za to że ty stajesz po ich stronie pewnie by zadzwonili po policję :)))))

Gość no czytam i czytam
i wlasnym oczom nie wierze ,co za ciemnota

Gość zadzwonią po policje
salut ty sam idioto siebie nie rozumiesz :)) a widzisz rózniec e:))))))) bo ja żądnej , euforia -niemcy powalą wszystkich , tzn ze kibol deutsch :)) myślałem że niemcy 8 wbija a tu tlko 4 czyli dla takiej super druzyny to gowno ,

Gość kocham greków
grecja wielka !

Gość dokladnie nie moge znisc
jak polacy wlaza angolom szwabom i innym pedalom tak bez wazeliny w dupe. W tym czasie ci gloryfikowani przez nich niemcy i inne pomioty maja tychze polakow gleboko w esicy, wysmiewaja ich miedzy soba, zartuja i kpia. Ale polak jeden z drugim na to nie zwaza, spluna na niego to powie ze to deszcz i dalej do szwabskiej smierdzacej doopy wlazi. Ciekawe kiedy bedzie tak ze wreszcie polacy beda SIEBIE uwazac za panow i wladcow swiata tak jak robia to obecnie np szwaby i beda spontanicznie myslec o sobie ze sa the best. Ja chyba tego nie doczekam

wazne ze ty siebie kretynie rozumiesz jak nie rozgraniczasz sportu od nienawisci do narodu to gratuluje

Gość SS stubanfuhrer sweinsteiger
HAHAHA smierdzace polaczki nazywam sie zaganiacz swin i dlatego bede wami rzadzic. HAHAHA!

Gość mala malinka
nie rozumiem tego powszechnego obecnie zachwytu nad niemcami..

Gość czubek pokazuje swoje
wzajemnie głupolu :) daj ju zspokój ty tolerancyjny kutasie nienawidze takich typów ,którzy na przekór innym chca pokazać swoja wielkość w tle kogo jak kogo ale szwabskiej druzynie, człowieku ten naród nas nienawidzi,mimo wszystko ,szkoda że tam nie mieszkasz

Gość ale idiottt
hehe spojrzcie na SaLUTA jego zemstę , nie może sobie poradzić to dokucza pod niemieckim nickiem

Gość no czytam i czytam
malinka jaki zachwyt?to że dobrze grają to są fakty

Gość moze nie nienawidzi
ale traktuja nas jak gowno, traktuja nas z gory poblazliwie, ot polaczki. To dawalo sie dzis wyczuc nawet na dlugim targu w gdansku. Jakby taki jeden z drugim zakochany w niemcach sam doswiadczyl paru upokorzen skonczylby z wygadywaniem takich glupot, jacy to niemcy nie sa wspaniali. Oni maja nas w dupie, dotrze to wreszcie do tych waszych pustych jak beben lbow czy nie?

to ty jestes spaczona ,ze tak mowisz .powiedzili ci osobiecie ,ze cie nienawidza? stereotyp i tyle tak ci wygodnie mysleci tyle ja nie jestem ani za nimi ani przeciw nim jestem obajetny wyrazilem tylko zdanie jak graja i zostalem zjechany ze jestem znimi faszysta ,german i takie tam ,jebie mnie to sami teraz sie okresliscie jakimi wy jestescie ludzmi bez odbioru

Gość no czytam i czytam
idiott ,widac żeś tępak ,ale pojechałeś kretynie;D