Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Śmieszny Student

Za kim jesteście, Niemcy czy Grecja? Ja za Grecją.

Polecane posty

Gość Angelooło
spadaj salucie \ mamy cie w dooopie , szwaby to świnie , nieprzyjemny narod zaraz naślą policaj, albo strażnicy zaczna wlepiac polaczkom mandaty ze wzgledów na asze polskie korzenie

Gość emilianka4444444
Niemcy nawet na wakacjach nie potrafią się zachować. Siadam w Tunezji po kolacji przed restauracją, palę fajka. Dosiada się niemiec i zgarnia mi popielniczkę sprzed nosa do siebie. OK hotel jest wspólny, też może siedzieć i strącać faje ale czy kultura nie wymaga spytać "czy mogę się dosiąść" ?? To samo z zabraniem popielniczki. Wystarczyło spytać "czy mogę". Chamy czują się wszędzie panami świata. Druga akcja. Też Tunezja. Szwabki takie brzydkie pasztety rudo blond łażą i obgadują mnie do obsługi, coś szepcą. Potem mi powtórzono co. Nic miłego. Łaziły i łaziły, nikt paskud nie poderwał, nawet arabowie. Straszny naród. Byłam w niemczech kilka razy praktycznie przejazdem. Nie czułam się tam dobrze. Patrzyli na mnie jak na śmiecia. Dno nie naród. Niech wypadają do siebie won i już.

Gość no czytam i czytam
angelo ty też jesteś jebnięta,co za sfołocz na tym forum

Gość ale jestes pusta
emilianka4444444 ale jestes pusta, we wszystkich narodach znajdziesz debili, pozatym kochaneniemcy wygraliscie super moi rodacy sie spisali

Gość no dokladnie tak jest
ale zawsze znajdzie sie jakis dzieciak 14 lat zachlysniety szwabami, znam nawet takich co podziwiaja szwabow za to jacy byli silni i niezwyciezeni w czasie 2 wojny swiatowej. Sa i tacy w pl

Gość Saluttfg
Niemcy sa bogami na Majorce tak im sie przynajmniej wydaje , tamtejsi mieszkańcy mówia że to najbardziej brudny i niewychowany naród, zostawiają najweicej śmieci sa najgłośnijsi przez te hahahjhihajhooo

Gość avp2
kurwa te gnidowate szwabskie prosiaki wygraly, ide sobie pociac zyly

Gość ale jestes pusta
no dokladnie tak jest bo jestesmy silniejszym narodem zawsze bylismy i zostaniemy Niemcy ponad wszystko Deutschland Deutschland oeber alles :)

Gość emilianka4444444
"emilianka4444444 ale jestes pusta, we wszystkich narodach znajdziesz debili," jeżdżę trochę po świecie i takiego chamstwa i zadufania w sobie to nie spotkałam u żadnej innej narodowości. Normalnie pany świata

Gość no czytam i czytam
Straszny naród. Byłam w niemczech kilka razy praktycznie przejazdem. Nie czułam się tam dobrze. Patrzyli na mnie jak na śmiecia. Dno nie naród. Niech wypadają do siebie won i już. pewna jesteś że to byli rodowici niemcy? może ubierz się na drugi raz schludniej to nie będziesz wyglądała jak śmieć

Gość to prawda nie ludzie
Dlaczego w innych narodach a mieszkałem w 3 :) są super fajni sympatyczni dowcipni ludzie, a pojedziesz do niemiec to zaraz na dzien dobry masz uwage od starego huuja zblokowiska że zaraz zadzwoni na policje , bo kołem wjechałem poza linię , szok, przepraszma bardzo dla mnie to huuje i z nimi trza tak samo

Gość Deutschland :)
Niemcy najwieksi :)

ja pierdolle ja o niebie a jebnieci o chlebie ja pislem o niemieckiej pilce a reszta o ich obyczajach i jak glupi trzeba byc zeby nie umiec dostrzec roznic oczym ja pisalem? juz nie pytam bo debilzm na tym forum przewyzsz srednia krajawa :P zegnam bez zalu debili :d

Gość avp2
mam nadzieje ze ich wyjebia w polfinale, a w szatni paru murzynow z arabii czy innych brudasow takich jak ozzil wydmucha klozeta i podolskiego w dupe bez lubrykantow.

Spojna polakow jakie z nich swinie a nie do Niemcow sie dowalasz , zazdros masowa heheheh

Gość to prawda nie ludzie
salut co to znaczy krajawa :)) to zniemczone ?

Gość emilianka4444444
może ubierz się na drugi raz schludniej to nie będziesz wyglądała jak śmieć Nie bój się :) Chodzę elegancko ubrana, na pewno lepiej od przeciętnej szwabki na ulicy. Wszystko jest pięknie dopóki nie usłyszą rozmowy po polsku. Wtedy jest zwrot. Od razu spojrzenie z pogardą. Na szczęście nie muszę już jeździć przez niemcy :)

Gość no czytam i czytam
swoją drogą z debilami się nie dyskutuje,temat dotyczy meczu prostaki🖐️

emilianka4444444 wyzej srasz niz sie masz naprawde

No, zakaz mówienia, że repra Niemiec dobrze gra bo się będzie zakochanym w Niemcach Polaczkiem XD Wylizującym niemieckie kibelki pewnie, co? BTW, nawet nie wiedziałam, że teraz jakaś moda jest. Ludzie, Wy czytacie co za absurdy wypisujecie? :D Luzu trochę, sami chcecie być traktowani fair bez względu na kolor skóry, narodowość czy poglądy to tak traktujcie innych. Fochacie się, że inni wrzucają Was do jednego worka a sami robicie dokładnie to samo. Mieszkam na zachodzie Polski, Niemców u mnie sporo przyjeżdza, od nas też często jeżdżą tam, ale jakoś nikt się nie awanturuje, nikt na nikogo nie spluwa. Ba, wysiedleńcy nieraz wyluzowani przyjeżdzają, popatrzą ile się zmieniło, poopowiadają, foty stare popokazują w spokojnej atmosferze bez wzajemnych pretensji. Wszedzie można na pacanów trafić i takim pacanom wtedy trzeba pokazać jak się powinna zachowywać inteligentna osoba a nie wdawać się w dyskusje i wtryniać sobie stereotypy. Bo tak tylko błędne koło wychodzi. Ale róbta co chceta :D🖐️

Gość avp2
spierdalaj stad helgo jebana obciagac jakiemus ssmanowi. Idz ciumaj swoje szwabskie mausery, daj sie zaplodnic pulkowi helmutow. Tfu szwabska dziwko. jebiesz

Gość emilianka4444444
"wyzej srasz niz sie masz naprawde" Nauczyłam się od szwabów :)

avp2 chociaz bys sie nauczyl poprawnie pisac , polaku niewyksztalcony

emilianka4444444 szwam to cie chyba przelecial kilka razy hehe

Gość juhdwgckjghdbckjdgbck
wszystkich ktorzy pierdola tu smuty jacy to szwabi nie sa fajni kulturalni i wogole , zapraszam na nastepny mecz do warszawy zeby sami sie przekonali jaka jest prawda.

Gość emilianka4444444
"emilianka4444444 szwam to cie chyba przelecial kilka razy hehe" Brzydziłabym się :)

Gość avp2
deutchalnd spierdalaj na jakies szwabskie foum. Nikt cie tu nie lubi, ba nawet nie szanuje. Jestes jak bolacy wrzod na dupie ktorego kazdy chce sie pozbyc ale boi dotknac. Jestes jak jebany smierdzacy rumun ktorego kazdy chce wyjebac z domu, osiedla ale boi sie podejsc w obawie przed chorobami zakaznymi

emilianka4444444 to daj zasmarkanemu polaczkowi heheh

avp2 wow ale sie wysililes nie stac cie na wiecej buuuuuuuuu