Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttreertrtertetre

Miesiąc po zerwaniu... mam mdłości, bóle brzucha

Polecane posty

Gość ttreertrtertetre

Już mi się wydawało, że jest ok i że powoli zapominam, ale dzisiaj niestety jest jeszcze gorzej. Cały czas mnie mdli, a na myśl o tym, że on kogoś ma/będzie mieć. Cały czas się niepokoję. Okazuje się, że czuję się źle nie tylko psychicznie, ale i fizycznie, a z tym nie wiem jak sobie poradzić :(

Gość kajko_i_kokosz
a ja myśle ze jesteśw ciąży :-P

Gość ttreertrtertetre
Nie jestem na 100%. To wszystko na tle nerwowym, już kiedyś tak miałam (w liceum).

na 100% wiesz ze nie ? znaczy sie nie współżyłaś z nim? to skoro wiesz co ci jest to jak ci pomóc ?> weż pij melise

Gość ttreertrtertetre
Myszka, współżyłam, był moim pierwszym. To nie ciąża. Zaparzyłam melisę, piję też gorzką herbatę, wzięłam Validol... nie mam zupełnie apetytu, jestem tak bardzo zestresowana, mam w sobie okropny lęk w tym momencie... Nie wiem co robić, chce mi się płakać :( To wszystko jest takie trudne

co jest trudne masz lęk , przed czym ? czym zestresowana potwierdziłaś brak ciąży

Gość ttreertrtertetre
Tak, byłam u lekarza, wszystko jest ok Myszka, bardzo ciężko mi to wytłumaczyć. Kilka dni temu czułam sięsuper. Teraz wpadłam w mega doła. Obawiam sięmomentu, w którym dowiem się, że kogoś ma. Że coś się u niego zmieniło. Irracjonalny i bezsensowny lęk, ale jednak lęk. Cały czas mi przykro, że wszystko sięskończyło (nie z mojej winy). Czujęsię bezsilna. Chciałabym usnąć, ale ze snem mam problemy.

dziewczyno szkoda czasu na użalanie się idz do przodu zawsze zdążysz ułożyć sobie życie a skoro jest żle idz do psychologa on pomoże

Gość Kobieta z Twoich Snów
przechodziłam przez to wiele razy , idz do kosmetyczki na solarium zajmij sie czyms przejdzie szybko !

Gość ttreertrtertetre
Myszka, całe życie byłam silna, zdystansowana, ale tak naprawdę wszystkie emocje dusiłam w sobie (wieczny poker face), i niestety teraz to wszystko ze mnie wylazło

Gość pomodl sie i
popros Boga o pomoc

Gość ttreertrtertetre
Owszem, choć bardzo długo to ja byłam tą zamkniętą i chłodną stroną. Zostawił mnie bez powodu. Tzn powód musiał być, ale widocznie nie miał jaj, żeby mi powiedzieć.

Gość ttreertrtertetre
Problem tkwi w tym, że ja nie wierzę w miłość. Wszyscy się zdradzają, oszukują itd.

Gość Oficjalny chuligan J.CH.
A próbowałaś sie... pomodlić? Powiedzieć Bogu że jest Ci strasznie ciężko i żeby pomógł Ci pozbyć się tego ciężaru? Próbuj kontrolować swoje myśli. Jeśli złapiesz się na tym że zastanawiasz się czy się z kimś spotyka spróbuj zastąpić tą myśl inną. Może zacznij uczyć się jakiegoś języka-będziesz miała zajete myśli powtarzaniem słówek;)

Gość ttreertrtertetre
Staram się skupić na czymś innym, ale zajęcia się skończyły, znajomi powyjeżdżali, i mam więcej czasu na myślenie, niestety. Najbardziej boli mnie ewentualność, że jemu nigdy nie zależało