Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chceumrzecccc

Wy też jestescie tacy samotni?

Polecane posty

Gość Chceumrzecccc

Nie mam ani jednej osoby,ani w realu ani w internecie.nie mam ani jednej osoby ,z ktora moglabym porozmawiac,wyjsc gdzies na spacer.nie mam ani jednej osoby,ktorej moglabym sie wyplakac.nigdy nie bylam w zwiazku.nie mam nikogo przy sobie,ani nawet w internecie.jestem zalosna

Gość kwiaty na poddaszu
ja byłam samotna w związku, aktualnie chce być samotna no chyba, że trener Niemców mnie wybierze :)

Gość maari
si:( jakie wojewodztwo?

Gość gfbstrhsr
ja też chce trenera niemiec :D

Gość mnkjbh
Osobiście uważam, że zawsze jesteśmy samotni, nieważne czy mamy bliskich sobie ludzi. Także nie przejmuj się. ;)

Gość Chceumrzecccc
Wiem ze zawsze jestesmy samotni....ale chcialabym miec chociaz iluzje,ze nie jest az tak zle:( wojewodztwo zachpom

Gość Chceumrzecccc
Czuje taka straszna pustke...:( nie chce miec tabunu znajomych,ale tylko 1 zaufana osobe...:( mialam taka,ale juz nie mam.i po stracie ta pustka jest milion razy bardziej bolesna:(

Gość mnkjbh
Zmień podejście do życia, a znajdą się ludzie, którzy będą chcieli się z Tobą przyjaźnić. Nikt nie lubi tych, którzy siedzą w kącie ze smutną miną i czekają na cud.

Gość ja tez jestem samotna ,kiedys
mialam mnostwo koelaznek w tym dwie bliskie i chlopaka a narzekalam teraz nie mam NIKOGO ja juz wlasciwie umarlam za zycia ,mam depresje inerwice i jestem brzydka i coraz starsza:( chcialabym umrzec :(

Gość Chceumrzecccc
Mam depresje od 3 lat:o tzn nie depresje,tylko cyklotymie:o wiec nie siedze smutna w kacie...wrecz przeciwnie.nikt mnie nie chce

Gość Chceumrzecccc
Tez mialam rok temu blizsze kolezanki!az 3 :(!i nadal sadzilam ze jestem samotna:(i mialam przyjaciolke,a teraz nie mam nikogo,ani jednej osoby.tez chce umrzec:(

Gość ja tez jestem samotna ,kiedys
pewnie skonczylas wlasnie liceum/technikum albo studia? :( przewaznie sie tak znajomosci rozpieprzaja, wszysyc spedzaja czas w pracy lub ze swoimi tz tami :( a nawet jak sie spotka to i tak nie jest tak fajnie ja kw szkole szkola jednak laczy ludz

Gość Chceumrzecccc
Nie,nie skonczylam szkoly:( moje sie rozpieprzyly nawet bez zakonczenia szkoly-wprawdzie mam jedna kolezanke,no ale to tylko w szkole,w lawce...:( a jak wychodze ze szkoly,to jestem sama.jak mialam przyjaciolke to zawsze razem chodzilysmy.a teraz taka pustka:( czuje sie martwa