Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZaniepokojonaZdrowiem

Bigunka + krew. Proszę, pomóżcie!!!!!!

Polecane posty

Otóż od kilku dni (3-4) cierpiałam na silną biegunkę (chyba z powodu mojej debilnej "diety" która polegała na piciu samego kefiru, byłam na niej kilka dni chyba 2-3). Do tego miałam dosyć mocne bóle brzucha, załatwiałam 5-6 razy dziennie śluzem, a dziś zauważyłam w kale śluz ze świeżą krwią. Nieźle się wystraszyłam. Zastanawia mnie jaka może być przyczyna? Hemoroidy to raczej nie są, rak jelita tez raczej nie, może jelita się nadwyrężyły od tej biegunki? A może to wina zbyt intensywnego treningu? Nie chcę iść od razu z tym do lekarza, bo to dość krępujące. Tak, dostałam nauczkę za swoją głupotę jeśli chodzi o diety.

Gość fiku mikuuuuuu
Najnormlaniej w świecie zaczęłaś się z czegoś oczyszczac. najpardopodbniej z robali.

Poważnie mówisz? Robali raczej nie miałam. Chociaż mój brat cholernie zgrzyta zębami jak śpi, więc jak on ma to ja pewnie też. :|

Gość aniama
prosze nie sluchaj bzdur o oczyszczaniu tylko szybko umow sie do gastrologa. krew w stolcu zawsze jest patologia, czy zauwazylas ja tez na papierze? jasna i zywa pochodzi z dolnej partii ukladu, wiec prawdopodobnie jelita grubego. juz sam sluz jest symptomem ktory powinien zmusic do konsultacji lekarskiej a co dopiero krew! to nie musi byc nowotwor - jelita potrafia bardzo ciezko chorowac na tzw nieswoiste zapalenia, ktore koniecznie trzeba leczyc. koniecznie idz do lekarza , chocby dla wlasnego spokoju