Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciemnezaciemne

Pytanie do fryzjerki- bardzo Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość Ciemnezaciemne

Witam! Zwracam sie z gorąca prośba o pomoc do Oan fryzjerek. Od wielu lat rozjasnialam włosy na b jasny blond, Moj naturalny to ciemny blond. Trzy dni temu poszłam do fryzjera i zapragnelam zmiany. Pofarbowalam włosy na braz farba bez amoniaku do 24 myć. Niestety wyglądam i czuje sie zle w tym kolorze, wyszedł b ciemny. Mylam włosy Juz ok 5 razy szamponem p lupuezowym i kolor sie zmienia, staje sie rudawy. Moje pytanie: czy ten braz mi sie zupełnie wyplucze? Czy Bede ruda? Czy mam szanse wrócić do mojego jasnego blondu bez farbowania? Serdecznie Dziekuje i pizdrawiam

Gość Ciembeeeeee
Uppp

Gość kaskaaaa
napewno ci zjasnieja

Gość alfaparf
Kolor na pewno sie wypłucze ale nie do blondu, wiec bedziesz musiała połozyc jakas farbkbe, najlepiej z alfaparf bo wychodza bardzo ładnie i naturlnie.

Gość alfaparf
Jesli chcesz wrócić do swojego koloru polecam kolorek 7.31 lub 7.13

Gość ja-tylko-na-chwile
A ja doradze Ci troche pod innym kątem. Czasami wystarczy użyć odpowiedniego szamponu i w 100% pozbędziesz się niechcianego koloru. Spróbuj myć włosy szamponem dla blondynek na bazie rumianku i cytryny:) prawie zawsze pomaga:P i oczywiście nie zapomnij o masce po każdym myciu:D

Gość Teraz ja tutaj pilnuje :D
możesz też zrobic płukanke z cytryn

Gość ciemnezaciemne
Dziekuje bardzo za porady. Dzis znow mylam wlosy i przeswuituja mi rude refleksy. Ide dzis kupic szampon rumiankowy dla dzieci i umyje rowniez z dodatkiem sody oczyszczonej. Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje ? jak dlugo wracalyscie do blondu ?

Gość Fryzjerównaaa :P
nie wrócisz do blondu szamponem. zrób sobie szybka kapiel rozjasniajaca. woda+ niebieski proszek z rozjasniacza, albo z woda 3% i zejdzie.

Gość Martawawka
Ja farbowalam i wróciłam do jasnego kolorku

Gość nie znacie się i tyle
jest lato, włosy farbowane płowieją na słońcu bardzo szybko owszem w chwili obecnej będą rudawe, ale rudy to kolor który najszybciej płowieje myj codziennie szamponem przeciwłupieżowym rób płukanki z cytryny, rumianku szampon rumiankowy sobie podaruj bo nie działa tak silnie jak ten przeciwłupieżowy maks 10 dni mycia szamponem przeciwłupieżowym plus spacery i kolor będzie jaśniejszy na przyszłość pamiętaj że włosy rozjaśniane przyjmują ciemne kolory o wiele intenswniej, więc wybierając kolor należy zawsze wybrać kolor o ton jaśniejszy od tego jaki chce się mieć docelowo