Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość silarii

Balsam z drobinkami złota

Polecane posty

Gość silarii

Cześć wszystkim, pisze tutaj bo byłam już na wielu forach ale informacji której potrzebuje nie ma. Mianowicie poszukuje balsamu z drobinkami złota, napewno nie brązującego oraz nie chce przykrego zapachu jak po samoopalaczu. Dodam, że po poradzie paru dziewczyn kupiłam Dove z drobinkami złota. Mieni się super, poprostu bomba, ale potem jak zaczęłam pachnieć jak spalenizna, to juz nie bylo tak miło. Tragedia, czułam jakbym wylala na siebie poł butelki samoopalacza. Może wy znacie jakiś balsam z drobinkami o fajnym zapachu, albo chodzi bez zapachu, hehe. Pozdrawiam

Gość atojawiem,.
jest bardzo fajny balsam z beyonce heat no i jeszcze w avon jest czasem taki balsam ale ten z beyonce ładniej pachnie;)

Gość asdfghkj
Ja dostałam od teściowej próbkę balsamu rozświetlającego Lirene, jeszcze go nie używałam, ale teraz sprawdziłam- pachnie trochę cytrusowo (na pewno nie jak samoopalacz) i delikatnie się mieni. Mam zamiar wypróbować go w przyszłym tygodniu, bo idę na wesele.

Gość tak, jak
czasem mozna dostac olejki do ciala z drobinkami zlota: sephora, nuxe; Sprawdzone- nie pachna wstretnie

Gość silarii
dzięki bardzo, słyszałam ze ten z Avonu jest dosyć fajny, no może kolejna próba da rezultat, napisze jak sprawdze, dzieki dziewczyny:)

a czy możecie wstawić linka do tego balsamu z avonu?parę lat temu miałam taki balsam,faktycznie był super,ale podejrzewam,że teraz zmieniło się opakowanie,dlatego chciałabym dokładnie wiedzieć jaki kupić.

a czy możecie wstawić linka do tego balsamu z avonu?parę lat temu miałam taki balsam,faktycznie był super,ale podejrzewam,że teraz zmieniło się opakowanie,dlatego chciałabym dokładnie wiedzieć jaki kupić.

Parę lat temu miałam z Avonu z serii Treselle. Super drobinki i nuta zapachowa taka sama jak woda perfumowana. Zapomniałam zupełnie o tym balsamie, mam nadzieję, że jest jeszcze w sprzedaży...