Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

przedłużanie rzęs a wysoka temp.i

Polecane posty

chlorowana woda ...Zamierzam sobie przedłużyć rzesy przed wyjazdem ,niestety zakupiona przezemnie odżywka do rzęs nie byla stosowana przezemnie regularnie -bo jestem nie systematyczna:D mniejsza o to ,więc postanowiłam sobie przedłużyć (pierwszy raz w swoim) życiu rzesy ,mam pytanie czy wysoka temp.w Egipcie ,chlorowana woda może sprawić że rzesy się będą odklejać?.Proszę o komenatrze osób ,które miały rzęsy przedłużane .

Gość MasterIII
użyj do tego kropelki, a na pewno nic się nie odklei

Gość Angie90:)
Ja bym odpuściła przed wyjazdem. Zrób sobie po prostu hennę. Po co się masz stresować?

Gość od prawie
2 lat przedłużam rzęsy i nic im nie było kiedy byłam na wakacjach itd takze rób smiało

Gość htyutyuyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
po przedłużaniu naturalne sa słabsze ale jak chcesz

Gość Martinka90
słuchaj jest taka zasada, że jak coś jest w nawiasie, to po ominięciu nawiasu wychodzi normalne zdanie: "postanowiłam sobie przedłużyć (pierwszy raz w swoim) życiu rzesy " a tu po ominięciu / nieczytaniu nawiasu pozostaje zdanie : " postanowiłam sobie przedłużyć życiu rzesy" :O więc to taka wskazówka na przyszłość

Gość szukaj aż znajdziesz
Rzęsy się odklejają w wyższej temperaturze, ponieważ będziesz się intensywniej pocić i tłusty pot będzie Ci spływał na powieki żebyś nie wiem co robiła. Możesz jechać sobie z tymi rzęsami, ale nie maluj ich, nie traktuj żadnymi odżywkami. Będziesz je miała po prostu krócej, niż jak byś była w niższych temperaturach. Zależy jeszcze jakim klejem miałaś te rzęsy robione. Wiesz to?

Gość Anna__Weronika__
Ja miałam przedłużane rzęsy na ślub, a w podróży poślubnej byliśmy właśnie w Egipcie. Nic się z nimi nie działo, nie odklejały się pod wpływem gorąca ani nic się z nimi nie działo. Musiałam tylko uważać w wodzie, żeby ich za bardzo nie moczyć. Ogólnie polecam :) efekt super, tylko po ściągnięciu swoje własne przez chwilę licho wyglądają, ale mi na szczęście szybko odrosły.

Gość l6789
czemu durna dziwko z 02 nie spytasz kosmetyczki????? bo nie masz szmalu tylko durne bzdety prawisz zeby na chleb zarobic:D:P

Gość Marwellla
PRZECIEŻ CHODZIŁO ZNOWU O POCHWALENIE SIĘ EGIPTEM... INACZEJ ZAPYTAŁABY KOSMETYCZKI, KTÓRA SIĘ NA TYM ZNA.

Gość piekna sexy mała dupa
zamiast rzęs proponuję siano dla konia i kostki cukru :)

nic się nie dzieje ale ważne jest jeśli przedłużysz rzęsy to 48h nie możesz iść do sauny,solarium na basen itp. Klej musi dobrze wyschnąć a po takim czasie możesz robić wszystko :) przedłużam sobie rzęsy od paru lat więc mogę powiedzieć że jestem uzależniona :)

Gość rudazuza

przy wysokich temperaturach świetnie sprawdza mi się klej WOW od Magnitica Lashes