Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to się okazało

W łasnie sie dowiedziałam że gdzieś tam mam brata. Jaki zareagowac ?

Polecane posty

Gość tak to się okazało

Właśnie się dowiedziałam że mój ojciec jak miał koło dwudziestki miał z inną kobietą dziecko (syna) i i był na tyle nie odpowiedzialny ze zostawił ta kobietę samą sobie z małym dzieckiem jam mam koło dwudziestu lat a on(ten syn ) gdzieś będzie przed trzydziestka . Nie wiem co mam o tym wszystkim mysleć ,jak wy byście na to zareagowali .

Gość oczywiscie ze cos ci za to gro
rwać szaty :D

Gość Pani Flondra
jak by byl przystojny to bym go poznała i uwiodła

Gość tak to się okazało
Mój ojciec spłodził go mając 20 lat, a teraz ma 64...czyli ten brat ma 44 lat...raczej nie bede go podrywać, sama mam 16 lat dopiero...

Gość tak to się okazało
wyszukałam go na naszej klasie! jestem w szoku, on ma trzech synów, najstarszy ma 25 lat najmłodszy 17...takbardzo chciałabym go pozanć, ale boje sie że będą mi mówić "ciociu" :( :(

Gość to ile w koncu ma lat
kolo trzydziestki czy 44 :D

Gość myśli mnie pobiły...
ojciec zachował sie jak dupek ale abstrahując od postawy ojca - znam rodzeństwo które spotkało się po trzydziestu latach ( z czego pięć ostatnich szukali się wzajemnie) obecnie mają normalne rodzinne kontakty, z których czerpią sporo radosci

Mój ojciec machnął sobie dzieciaka zaliczając skok w bok. Przyznam, że jak minął pierwszy szok, to okazało się, że nawiązywanie z nim kontaktu w ogóle mnie nie interesuje. Jeżeli Ciebie korci, żeby go poznać, to usiądź i poczekaj aż Ci przejdzie. Takie sytuacje, to niestety nie sceny z filmu, pewnie nie będzie szczęśliwego zakończenia i nie padniecie sobie w objęcia. Za to będą podejrzenia, pretensje, niejasności itd.

Gość gbbgtb
twoj ojciec to zwykle scierwo i wszystko w tym temacie. takich ciuli powinno sie wieszac