Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 896896

prawdopodobieństwo ciaży

Polecane posty

Gość 896896

9 dzień cyklu, stosunek przerywany, jeśli to ma znaczenie to pierwszy tydzień cyklu byłam na antybiotykach dziś jest 30 dzień i okresu brak. jakie jest prawdopodobieństwo ciązy?

Gość to zrób testtt
my nie wrózki

Gość kania93
jakie długie masz cykle?

Gość 896896
28-30 dni

Gość 896896
ale ten cykl był inny od wszystkich, przynajmniej jego druga połowa, ciągle kuło mnie w jajnikach, jakieś zawroty głowy, a wczoraj wieczorem jak wysmarowałam się moim ulubionym mleczkiem kokosowym przed snem, to musiałam spowrotem biec pod prysznic, bo nie mogłam znieśc tego zapachu.... ale może to jakieś moje urojenia, juz sama nie wiem

Gość sdhyrfdxc
czy nie lepiej zajsc po test i pozniej zakladac tematy, pt "jakie prawdopodobienstwo ze moglam zajsc w ciaze" po jakiego grzyba sie nakręcasz i zasmiecasz forum?? co mamy ci powiedziec ze tak?! albo nie?! to do jackowskiego zadzwon tyle samo bedziesz wiedziec.

Gość sdhyrfdxc
wstyd ci bylo zajsc po gumki, wstyd po test ale seksu ci wstyd nie bylorobic?

Gość 896896
po pierwsze? czy ja gdziekolwiek napisałam że nie chciałabym być w ciązy w tym momencie??!! nie, także nie krytykuj za brak gumek, bo nie bronie się przed ciąża, nie jestem jakąs małolata. kolejne, wyobraź sobie że są tu osoby które maja doświadzenie i czasem chcą się nim podzielić, ja potrzebuje troche podyskutować. a co do testów, wcale nie muszą wykrywać ciązy tak wcześnie. jesli nie chcesz, nie właź nie czytaj a jak juz to przynajmniej nie oceniaj tak pochopnie. po za tym po to jest forum zebym sobie mogla tu porozmawiać

Gość sdhyrfdxc
co podobnie?! te co mialy podobna sytuacje to poszły po test i sprawdzily a nie wypisywały po forach.. ogarnij się, chcesz byc taka /nie małolata/ to do apteki jak prawdziwa kobieta (mądra) a nie wypisuj głupoty. załosne

Gość 896896
żałosne jest komentowanie tematu, który cie zupelnie nie interesuje... rownie dobrze mozesz narzekać na każdy tu powstały temat w taki sam sposób, forum jest po to żebym mogła sobie spokojnie porozmawiać i są osoby które mi udzielą pewnych odpowiedzi, skoro nie masz ochoty, to po prostu siedź cicho i nie właź na ten temat

Gość Perw mobilna
Cholera! Zgubiłam mój wzór na prawdopodobieństwo ciąży. :( A tak serio to oczekujesz, że ktoś Ci poda w procentach jakie są szanse? A może oczekujesz odpowiedzi w stylu: "też miałam stosunek przerywany w 9 dniu cyklu i zaszłam/nie zaszłam w ciążę, a Ty sobie potem z tego średnią wyciągniesz? :classic_cool: Po trzech tygodniach od stosunku nawet test z sikow pokaże ciążę, beta tym bardziej.

Gość Perw mobilna
*ciążę"

Gość kania93
też mam taki problem tylko już prawie 2 tygodnie brak okresu a test negatywny i do tego objawy

To może lepiej zrobić test z krwi wiarygodniejszy jest. Po jakim czasie od prawdopodobnego zajścia w ciążę mogą zacząć boleć piersi? Tydzień, dwa czy więcej?