Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrunetWysokiCiemnoOKi

:) Ciekawe miejsce ta Kafeteria (

Polecane posty

Gość merrrryyyy
Idz juz :) my sobie w spokoju popsioczymy.

Gość merrrryyyy
Moni....jesli to ironia,to marna. A jesli ty na powaznie,to brak slow. O tobie wlasnie autor pisal.

Gość parniparnaa
A ja lubię kafe :-) lubie się z ludzi ponabijać :-) Durni ludziska wypłakują się tuataj i liczą na porady ze strony forumowiczów:-) A najlepsze sa kobiety,rzadko,naparwde rzadko można przeczytać wypowiedź kobiety,dziewczyny,która uwazała by się za brzydala lub kobietę o przecietnej urodzie.Prym wioda kobiety dojrzałe:-) One to na kafe wszystkie piekne,zgrabne,inteligentne,majętne,w ogóle pod kazdym wzgl,cud miód :-)

Gość do BrunetWysokiCiemnoOKi
ogolnie jestem typem olewatora wiec wszystkie znajomosci tu zawarte splywaja po mnie lecz daly mi dosc gorzki posmak nic po za tym ,,,, tu ci przyznam racje.nie warto zawracac sobie glowy ,,znajomosciami,, z kafeterii.

Gość trente
ta dyskusja staje sie jalowa .... te forum jest i koniec jak wiele innych podobnych lub roznych , to jest internet na tym polega jego piekno i przeklenstwo jednoczesnie , coraz bardziej zyjemy w swiecie ludzi samotnych odizolowanych i dla wielu z nich takie fora to czasem jedna z nielicznych mozliwosci poza praca na kontakt z drugim czlowiekiem bez wzgledu na to jak smutno to brzmi , i jak w prawdziwym zyciu takze tu mozna spotkac frustratow , prawiczkow , ludzi z mania wyzszosci lub nizszosci , zboczencow czy internetowych znawcow zycia .

Gość vago
Trente,musze ci przyznac z przyjemnoscia racje.

Gość bylem w piekle..
BrunetWysokiCiemnoOKi Chlopie a ja tobie musze przyznac racje.Im wecej czasu tu ktos spedza,tym zalosniejsze ma zycie w realu i jest nikim e rzeczywistosci. Wiem po sobie,kiedy bywalem tu choojowo czest,brak znajomych,samotnosc,i dopiero po pojsciu do roboty ozylem.Takze nie wierze tu nikomu kto naklepie miliony postow a potem zmienia nick na inny,to typowy nieudacznik. Pozdro chlopie.

Gość bylem w piekle..
Mala poprawka,wyjatek kiedy jest to osoba ktora nakreca to forum,czyli pracuje dla kafeterii.

co z ta borelioza ??

Gość starchy
Monilove to samotna brzydka kurwa ktora przegrala zycie 🖐️

Gość masz rację ty tam
nikt spełniony nie kisi tu , ja mam przejebane więc tu czasem wpadam :D:D:D:D

Gość od psycholożki
"postanowilem ze moze ja tez spróbuje szczescia...moze poznam kobiete ... ale nie poznalem" No i tu Cię mamy. Gorycz niepoznania kobiety wylewa się Ciebie po prostu. Kuzyn widać atrakcyjniejszy był i nic na to nie poradzisz. Samotnosc boli, rozumiemy :D

Akurat, haha. A co do tematu, to: PROWO :D a co do autora, to jestes skonczonym prawikiem.

Gość jfjfjfjfjf
Prowo srowo Monilove tepa strzala jakich malo.

Gość masz rację ty tam
prowo czy nie można się zawsze pocieszyć że inni mają jeszcze gorzej albo tak samo przewalone :D:D

Gość NA KAFE KAZDY MA PRZEJEBANE
w wiekszym lub mniejszym stopniu :P i nie ma sensu sie oszukiwac ze pisza tu ludzie z udanym i ulozonym zyciem :P zwlaszcza na kafe.

Gość niestety......
brunet ma racje, z moich obserwacji wynika jedno:myslałam wchodząc tu swego czasu że można z polakami w tym miejscu fajnie pogadać o bzdetach,fajnie powygłupiać się,oderwać się od dnia codziennego ..czasami oczywiście,bo nie nie byłam stałą bywalczynią,pojawiałam się sporadycznie,okazało się że siędzą tu kobiety które desperacko szukają faceta bo żaden ich nie chce w realu i dodatkowo muszą się dowartościować,nie będę wymieniać nicków ,bo to nie potrzebne..faceci jeżeli można ich tak nazwać bo moim zdaniem to zwykłe cioty ,nie radzący sobie w życiu realnym,uganiający się za babami reagując na desperackie miłe słowa bab szukających tylko frajera,a ci frajerzy dają się na to nabierać,pójda za każdą która napisze coś erotycznego bo to ich podnieca(znam nawet osobiście jednego znam który musi to mieć ,dlatego siedzi tu latami i wciaż szuka która napisze lepiej ,bo tylko to go podnieca :O musi się tak wyzyć i takich jest wielu pewnie tu ,zwykli popaprańcy,nic nie warci..jedym słowem żenada:O🖐️

debilki i idiotki badzcie grzeczne bo wam obroze zaloze

Gość NA KAFE KAZDY MA PRZEJEBANE
niestety...... -- przyznaje ci racje:P

Gość niestety......
BrunetWysokiCiemnoOKi "Chlopie a ja tobie musze przyznac racje.Im wecej czasu tu ktos spedza,tym zalosniejsze ma zycie w realu i jest nikim e rzeczywistosci. Wiem po sobie,kiedy bywalem tu choojowo czest,brak znajomych,samotnosc,i dopiero po pojsciu do roboty ozylem.Takze nie wierze tu nikomu kto naklepie miliony postow a potem zmienia nick na inny,to typowy nieudacznik. Pozdro chlopie." dokładnie:D

Ozyłes, a dalej siedzisz na kafe :O Ja wam powiem tyle, ze jezeli ktos traktuje kafe jako rozrywke, to moze miec tez normalne, poukladane zycie. Nie kazdy na kafe spedza cale zycie🖐️

Gość niestety......
na kafe----:):P

Gość bmmmnzzzzkkkkkkkkz
Walcie sie na ryło

Gość ja1706
Dziwne, że uważając to miejsce za nie wiadomo jakie ciągle tu przesiadujecie i ciągniecie te bezsensowne rozmowy albo monologi. Poniżając i ubliżając innym dowartościowujecie swoje malutkie ego. Żal

Gość trente
" i dopiero po pojsciu do roboty ozylem " to poza praca w zyciu towarzyskim najwyrazniej nie istniales zabawny jestes kolego , nazywasz ludzi wchodzacych tu nieudacznikami a sam jestes najwiekszym , jakie to latwe i wygodne obwiniac forum internetowe za swoje zje...ane zycie .

Gość trente
jem gowna ofermy

Gość ja się zgadzam z tą opinią
"NA KAFE KAZDY MA PRZEJEBANE w wiekszym lub mniejszym stopniu i nie ma sensu sie oszukiwac ze pisza tu ludzie z udanym i ulozonym zyciem zwlaszcza na kafe. "

Gość do ja1706
zalezy ile czasu ktos tu przesiaduje :O jesli bardzo wiele to jest po prostu juz bardzo zle

up up up :]