Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrunetWysokiCiemnoOKi

:) Ciekawe miejsce ta Kafeteria (

Polecane posty

Gość Do dziewczyn z kafe
ten desperat czy to szukanie dziury w całym ?

Gość niestety....
nie

Gość moze to egoiste
:O

Gość to regres???
:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość niestety....
pudło

Gość jfjdhdaas
do tych co pisały o facetach nie chciałabym żadnego gostka z kaffe :P a autor ma wiele racji.

JA NAPISZE TAK DO WSZYSTKICH CO MNIE TAK KRYTYKUJA !!! ej ty jestes nie powazna/POWAZNY ????co ty sobie myslisz ze ja lece na kazda poznana laske '''??? za kogo ty mnie masz ??? BrunetWysokiCiemnoOKI to ja :D

Gość brunetwysokiciemnooki
bo tak jest kobiety tak mysla !! a co moze nie ??

Gość DG 27
flashgordon@ Przez takich ludzi jak ty kafe się tak nisko staczyła ,poziom dyskusji na większości topików to poziom mułu,dno den.Jest lub było kilka fajnych osób na kafe piszących ciekawie z kulturą ,niestety albo szybko uciekli z kafe widząc jacy tu ludzie nabijają posty ,lub są jeszcze ostatni mohikanie ale giną w kafeteryjnej szarzyznie..Długo by wymieniać kafeteryjne 'gwiazdy" prawiki i do nich podobne lolity ,ich posty to żenada żenad kilka osób pewnie tu na forum pracuje jako kafeteryjni robotnicy bo tyle godzin tu przesiadują i piszą jak potłuczeni .Osobiście lubię czytać posty kilku osób bo są ciekawe i na poziomie,niestety większość to już archiwum .Podobał mi się styl pewnego mena który pisał na kafe miesiąc temu ,nawet zaczełam podejrzewać że to nowy pracownik forum ,pisał na wesoło i smutno ,poważnie i do śmiechu ,szkoda że sobie kafe odpuścił ,ja też chyba tak zrobię bo szkoda czasu na bezsensowne pisanie,mam do kafeteri sentyment ale to już nie wystarcza by tu zaglądać ,zwyczajnie szkoda czasu patrząc na to co tu się dzieje.

nie wiem o co ci chodzi ?? ... piszesz o swojej inteligecji nadwyrost :) pogielo cie calkiem nie potrafisz pisac z sensem i konkretnie !!!

Gość do flash....
"nie wiem o co ci chodzi ?? ... piszesz o swojej inteligecji nadwyrost pogielo cie calkiem nie potrafisz pisac z sensem i konkretnie !!! " no twoja glupota juz siega zenitu:O jezeli nie rozumiesz DG27,wyrazila sie jasno i konkretnie i zgadzam sie z jej slowami:)dokladnie tak jest

trudno zrozumiec debila piszacego o prawiczkach i jakis lolach :) ja pierdole co to w ogole jest !!! :) czy dla dzisejszych ludzi swiat dzieli sie na prawiczków i na lole :) co za uproszczenie a dumny jest z tego ze inteligetny :D zenada

Gość hfjhfjh
flashgordon zwal pod kocem prawiczku

Gość 92.w
do DG 27 To że są osoby nakręcające to forum jest to sprawdzone. CI LUDZIE NIGDY SIĘ Z TYM NIE UJAWNIĄ bo wtedy straciliby pracę - idą zawsze w zaparte. Weź nich zdesperowana domowa żona która zmieniła teraz na plenerowa żona - czy kobieta która na kafe twierdzi że ma męża dziecko i jeszcze pracuje ma czas żeby w ciągu zaledwie miesiąca od zmiany nicka naklepać tyle postów sama znasz odpowiedź. Spytaj kogoś kto zna się na prowadzeniu forów, powie ci to samo, polecam.

Gość doBrunetWysokiCiemnoOKi
i reszty Plenerowa Żona (ilość tematów: 8, ilość postów: 1341) Zdesperowana Domowa Żona (ilość tematów: 139, ilość postów: 20605)

Gość hfjhfjh
to mozliwe

Gość DG27
92.w do DG 27 To że są osoby nakręcające to forum jest to sprawdzone. CI LUDZIE NIGDY SIĘ Z TYM NIE UJAWNIĄ bo wtedy straciliby pracę - idą zawsze w zaparte Te osoby to wykańczają to forum a nie nakręcają ,takich pracowników to bym na pysk wyrzuciła,to co wyprodukują na forum kafe to bezwartościowe wypociny nie idzie tego czytać bo są o niczym.Na kafe z przerwami trochę jestem i podejrzewam kilka osób że nie siedzą na kafeterii bezinteresownie,jeśli nawet jest to ich praca to niech się do niej przykładają a nie nabijają licznik żenującymi tekstami.Kafe to na mój gust najlepsze forum kobiece ale poziom tego forum coraz niższy,dużo głupawych tematów i takich samych odpowiedzi, dlatego czytam stare wątki .

Gość Wolna251
BrunetWysokiCiemnoOKi Jesteś najpospolitszym facetem nie dość że brunet których pełno to ciemne oczy których pełno i wysoki których też jest dużo no ale to że jesteś wysoki to na plus choć jeśli tylko swój wzrost prezentuje się dobrze to kiepsko

kazdy z was stara sie pokazac jaki to jest inteligetny i pociska brunetowi ale wlasnie tym pokazujecie jacy jestescie marne prostaczki :D nie warte kupy w moim klozecie :D

Gość BrunetWysokiCiemnoOKi
Poznalem jeszcze klamliwe laseczki ktore chceac sie przypodobac innym swoim przydupasa klamia innemu facetowi ze sie nim podniecaja ale to puste i denne :D lo matko

Gość Wolna251
i pociska brunetowi ale wlasnie tym pokazujecie jacy jestescie marne prostaczki Dla mnie raczej ten kto nie potrafi dyskutować i odgryźć sie jest frajerem mały fiutku

Gość hfjhfjh
flashgordon to prawiczek o inteligencji pudla:)

Gość hfjhfjh
"przydupasa " lo matko :(

Gość zaklamaniec z niego
brunet vel flash.. no ale co ty chcesz udowodnic... zes " lepszy od reszty tutaj piszacych? zalosny jestes.. miej tego swiadomosc.. chamski i zalosny prostak..

Gość DG27
hfjhfjh flashgordon to prawiczek o inteligencji pudla To on ma odrobinę inteligencji ? Ja osobiście nie daję rady czytać tego czegoś co on tworzy,jeszcze miałczy że nie rozumie co napisałam,no z takim deficytem szarych komórek to nie dziwota.