Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BrunetWysokiCiemnoOKi

:) Ciekawe miejsce ta Kafeteria (

Polecane posty

a skad wiesz ze jestem prawiczkiem :D cos mi sie zdaje ze sam jestes prawiczkiem i mi zazdroscisz :D ze juz nie jestem :D

Gość hfjhfjh
bo wygladasz na prawiczka, a pudelki maja male fiutki i rozumki, jak ty:)

nigdzie nie napisalem ze jestem od kogos lepszy a skoro tak piszecie tzn ze wasz mózg stara sie uzupelnic tego co wam brakuje no i tak piszecie :D moze i mam malego :D a co was to obchodzi to moja sprawa hoj wam do tego

Gość hfjhfjh
pudelek z malym peniskiem;)

macie racje :) jestem tak zajebisty ze mnie pociskacie ale mam to w d..... bo dobrze wiecie ze nie spojrze na was ;) nawet za loda

Gość a propos plenerowej zony --
zdesperowanwej mieliscie racje 00:58 [zgłoś do usunięcia] Plenerowa Żona no wiec nie mam meza ani dziecka, mam 23 lata, to nie moje zdjecia tylko znalazlam jakies na fotce.pl., nie jestem z uk a pracuje dla o2, nabijam posty i wejscia i mi za to placa. i tak zycie sie kreci. ktos mnie ostatnio namierzyl. dzieki. wygadalam sie 01:02 [zgłoś do usunięcia] Plenerowa Żona niewiele ale odnalazlam w tym pasje pewnie za to teraz dostane bana i rozwiazanie umowy, nie zalezy mi juz. 01:05 [zgłoś do usunięcia] Plenerowa Żona no fajnie bylo ale sie znudzilo moje alter ego powoli wygasa i nie potrafie byc juz autentyczna 01:09 [zgłoś do usunięcia] Plenerowa Żona ktos mnie juz namierzyl jakies rok temu ale jakos sie rozeszlo po kosciach a teraz niedawno znowu. to samo sie tyczy innych projektow kafe co kisza tu na okraglo :O:O

Gość a propos plenerowej zony --
01:28 [zgłoś do usunięcia] Plenerowa Żona mnie interesi tylko kasa, nawet nie wiem ile jest wejsc, ja tu tylko pisze pewnie i tak za ten temat dostane bana

Gość nie lubie ich
A ty myślisz że taki regres to co , to samo, dawno już ich zdemaskowali, nikt normalny nie pisałby tyle za darmochę. ;]

Gość a propos plenerowej
01:49 [zgłoś do usunięcia] Plenerowa Żona na ogolnym glownie, kilka tysiecy na koncie, damski, tyle moge powiedziec jak dostane bana na tego to pewnie na tamten tez. macie jeszcze :P

Gość PRZECIEZ KW TO TEN SAM PULAP
durnie :D:D:D:Dbawcie sie :P

Gość zaraz ci napisze ze zajebiste
zycie i pisze ten sam nick :P

Pisanie? Nieee, moje życie to podniecanie jakimiś anonimowymi nickami. Niektóre połączenia literek aż sprawiają, że każę im wykurwiać:classic_cool: To jest zajebiste życie:classic_cool: Klikajcie w reklamy:P🖐️

Gość lecz sie kobieto ale juz i tak
masz przejebane :P

Gość to ja Wam napisze ...
Z tymi projektami to fakt ale taka maja prace i co z robic. Moze kiedys im sie odmieni. Ogolnie wspolczuje jesli te osoby nie sa pracownikami o2. Regres, od lat wspolpracuje z kafeteria, i kilka innych nickow ktore dostaja pare groszy za nabijanie postow.

Gość KW tobą może się podnieci jaki
menel i tyle na twój temat poczwarko :D:D:D:D

Gość o ja jebieeeeeee
Ja się w ogóle dziwię że tym ludziom nie wstyd się logować pod czarnym nickiem :D jak już są nołlajfani to chociaż niech skrywają zamiast robić z siebie zera do których nie ma się szacunku :O no nie ukrywajmy ale taka prawda :DNIKT NIE MA SZACUNKU DO NIEUDACZNIKÓW :P