Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam bez skutku

Może ktoś mi podpowie

Polecane posty

Gość Szukam bez skutku

Szukam od dłuższego czasu w internecie sposobów na dodatkowy zarobek, tylko nie takie gówna że złote góry obiecują, tylko normalnych uczciwych ofert żeby chociaż kilka groszy dorobić. Wszędzie trzeba coś wpłacać albo jakieś to podejrzane mi się wydaje. znalazłam tylko 1 stronke z wypełnianiem ankiet na epanel.pl ale rzadko przysyłają ankiety, narazie 23 zł uzbierałam. Może ktoś zna jakieś sprawdzone stronki gdzie da się coś zarobić, choćby nawet grosze, tylko oby bez wpłacania pieniędzy

Gość koxu
skype udawaj wróżkę ;)

Gość MorskiDżej
Ja oferuję realne pieniądze za coś nierealnego :) morskij333@hotmail.com

Gość Szukam bez skutku
he he,to raczej nie dla mnie

Gość Szukam bez skutku
ale ja pytam poważnie, bez jaj

Gość MorskiDżej
Boska jestes, ale skad wiesz co ja oferuje? :P A jesli to nie jest dla Ciebie to znaczy, ze wolisz cos realnego? ;)

Gość Szukająca, coś takiego
nie istnieje dlatego nie możesz tego znaleźć :) Daj sobie z tym spokój, bo szkoda czasu... i prądu ;-)

Gość Szukam bez skutku
MorskiDżej to napisz co oferujesz, pisała że z tą wróżką to nie dla mnie. ale nie piszcie że to nie realne bo ankiety znalazłam, bez żadnych wpłat tyko troche za rzadko je wysyłają więc może jest coś jeszcze

Szukam - nie wiem jeszcze co mogę Tobie zaoferować, a co Ty mnie! :( Aczkolwiek chętnie wcieliłbym się w rolę pracodawcy, masz jakiś pomysł na pracę? Może przygotuję dla Ciebie ankietę, Ty ją wypełnisz, jedyny warunek - ankieta na każdy temat :)

Gość Szukam bez skutku
dziwnie to brzmi .....

Gość Szukam bez skutku
ale napisz co masz do zaoferowania a ja stwierdze czy mnie to interesuje czy nie

Gość Szukam bez skutku
aha, i najważniejsze, ja nie szukam pracodawcy, czy pracy bo jedną już mam i pracodawcę też tylko jakiegoś dodatkowego zarobku, zajęcia

Gość manio ciekawski=)
Biedak, ten Morski :D Zamiast się zabrać do sprawy w sposób w miarę normalny, to kombinuje, kręci, ankiety będzie wysyłał, na każdy temat :D

Gość Szukam bez skutku
to nie chodzi o sytuacje ale o wypełnienie czasu, jak mam go spędzić gapiąc się bez sensu w tv to wolę coś pożyteczniejszego robić

manio - o jaką konkretną sprawę Tobie chodzi? Co masz na myślą czytając ten wątek, w którą stronę podążają Twoje myśli?

Gość Szukam bez skutku
kurcze, ale czy ważne są moje motywy, ja tylko zapytałam czy ktoś zna takie strony, nie chce porad czy to mądre czy głupie, wyszłam z prośbą do was tylko o to, czy ktoś ZNA TAKIE STONKI

Gość manio ciekawski=)
Mnie? O nic :classic_cool:

Gość Szukam bez skutku
to zapytam jeszcze raz: zna ktoś takie stronki z uczciwymi ofertami na dorobienie kilku groszy w necie??

Gość Szukam bez skutku
czyli rozumiem, że nikt?????????????

Choinka no, to za każdą minutę nie oglądania tv a siedzenia przed kompem mogę zaoferować Tobie 10 groszy! ;)

Gość Malvina_27
Przykro mi, ale w ten sposób nie zarobisz żadnych sensownych pieniędzy. Trzeba uderzać w programy partnerskie, trochępopracować i żyć z prowizji od efektów tej pracy. Na początek można spróbować tutaj: http://www.partner.proficredit.pl - nic nie wpłacamy a wypłaty są bez limitu, co zarobisz, to Twoje. Polecamy pożyczki bez BIK, opcja bardzo ciekawa dla osób mających duże grono znajomych lub mogących aktywnie poszukiwać osób potrzebujących takich pożyczek, np. na forach internetowych.