Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muffinki w kropeczki

Zielonoocy faceci

Polecane posty

nie nie, nie na palcach ale na tej "powierzchn" za palcami nie umiem tego inaczej wyjasnic ;) http://www.google.pl/imgres?q=meskie+stopy&hl=pl&sa=X&biw=1280&bih=649&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=8taZ-FGF-QjCoM:&imgrefurl=http://www.inharmony.pl/pielegnacja_stop.html&docid=V9jCZGgN5AQYtM&imgurl=http://www.inharmony.pl/image/img_piel_stop2_big.jpg&w=278&h=420&ei=4R3mT4b-K4bk4QTooa2uAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=917&vpy=220&dur=346&hovh=203&hovw=134&tx=71&ty=152&sig=111499492414902194713&page=1&tbnh=141&tbnw=93&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:16,s:0,i:120 tu jest akurat damska stopa ale o takie cos mi chodzi ;)

Gość prawdopodobnie zdemaskowana
pozostańmy może przy cichych domysłach ;)

Gość Kilgore Trout,
;)

O to mi właśnie chodziło :) P.S. To są ścięgna, a nie kości ;)

ah widzisz taka moja znajomosc ludzkiego ciala ;) pieknie to wyglada! moj byly takie giry mial i nie moglam przestac patrzec. ostatnio pytalam kolege jakie ma stopy i jak mi pokazal ze identyczne to oszalalam :o powaznie jak kretynka ale cholernie mi sie to podoba!

Gość Don Men :D
Ja mam ciemnozielone duże oczy, no ale co z tego chyba nie oceniacie facetów po oczach?

Gość Sexy Pani :)
Ja nie oceniam ale jak facet ma ładne oczy to mi się bardzo podoba co do koloru to każde mogą być ale rzeczywiście zielone najładniejsze do tego najrzadsze :)

Gość Sara1989
Zielone najrzadsze, niebieski normalne a brązowe i czarne najbardziej pospolite ma je aż 88% populacji na ziemi

Gość słodka :)
Bo wszyscy czarni i azjaci mają czarne oczy tylko biali mogą mieć różne oczy :) bo mamy najbardziej różnorodne najlepsze geny

Gość Długi
Kurwa mać że też muszę mieć szaroniebieskie :(

Gość Długi
A tak przy okazji chyba nie spotkałem kobiety o zielonych oczach jeszcze wiec chyba sa rzeczywiście rzadkie bo niebieskie i brązowe widziałem

Gość Muffinki w kropeczki
Zauważyłam, że więcej facetów ma zielone oczy niż kobiet. Każdy kolor jest piękny, nie spotkałam się jeszcze z takim kolorem, który byłby jakiś paskudny. Oczy są brzydkie tylko jeśli należą do osoby, której nie znoszę:D zielone oczy są moimi ulubionymi, zaraz za nimi cała reszta:P Laguna Beach - :D:D:D nikt nie wstawia, jutro wstawię wam na zachętę swoje, a co!