Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam zmywarki

jakie są wg was najskuteczniejsze diety odchudzajace? takie ktore odchudza dosc

Polecane posty

Gość nie mam zmywarki

szybko. tylko bez komenatrzy typu mniej zryj, chodzi mi o konkretne jadlospisy. oczywiscie cwiczenia tez, ale ja pytam w tym momencie konkretnie tylko i wylacznie o ZYWIENIE

Gość pierwszy gol
ja byłam w centrum leczenia otyłości z moją koleżanką, ja dostałam diete 1100 kcal, moja koleżanka 1400 kcal. bardzo dobra dieta. chodzi o to ze masz jesc o konkretnych porach (co 3- 6 godzin). musisz zjesc 5 posiłków dziennie. każdy posiałek musi składac się z białka, węglowodanów i jakiś warzyw. nie jest się głodnym, serio, i możesz jeść większość rzeczy. chudnia się srednio ok 1 kg tygodniowo. jestem bardzo zadowolona, ale przez to ze czesto wyjezdzam to nie moge tej diety scisle stosowac, ale moja kol. schudla niesamowicie.

Ale MŻ to naprawdę najlepsza dieta na świecie. Po co Ci konkretny, sztywny jadłospis - nie potrafisz się powstrzymać zakładając chudnięcie w systemie MŻ? Jeśli nie masz samokontroli to jak skończysz dietę, efekt jojo będzie gwarantowany, gdyż rzucisz się na jedzenie jak oszalała. Dlatego niezawodnym sposobem jest MŻ plus trochę ruchu. I tyle...

Gość nie mam zmywarki
nie mam mozliwosci jedzenia co 3h. 1kg/tydz to dosc wolno

1 kg/tydz dość wolno? Według mnie rewelacja, jakoś nigdy nie miałam zaufania do tych "diet cud" >8kg/miesiąc. Ja sama byłam na diecie dukana schudłam 5 kg w niecały miesiąc, ale niestety wróciłam do starych nawyków i nabawiłam się efektu jo-jo.. Obecnie stawaim na ćwiczenia i właśnie na MŻ ;)

Gość nie mam zmywarki
5kg w niecaly miesiac to wychodzi tyci ponad 1kg na tydzien, wiec twoja teoria sie sypie

No właśnie dlatego od tej pory nie mam do nich zaufania ;) schudłam w biuście i brzuchu a wszystko wróciło w uda i tyłek, biorąc pod uwagę to że jestem gruszką, dość kiepsko ;/

Gość pierwszy gol
dukan to chyba najgorsza dieta o jakiej słyszałam, byłam na niej chwilę i czułam sięokropnie. przez cały czas trwania diety ani razu się nie załatwiłam, nawet jakiś specjalny olej piłą i nic, ponadto nie miałam na nic siły- odradzam tą dietę, no i oczywiście po niej miałam efekt jojo. Kolejna dieta którą baaardzo odradzam to dieta kopenhaska- 3go dnia stosowania diety zemdlałam, mimo wszytsko starałam się dalej ją stosować, nie miałam siły wstać z łóżka, chodzić, nawet umycie zębów czy pisanie na kompie było trudne, nigdy nie czułam się tak źle jak na tej diecie.

Gość nie mam zmywarki
ho, to ja nigdy nie zemdlałam, mimo tego ze robiłam sobie 7 dniowe głodówki albo 3 dniowe monodiety

a nie lepiej zmienic nawyki zywieniowe? jesc zdrowo plus raz na jakis czas zgrzeszyc, ja zawsze sie tego trzymam i bedac w 17stym tg ciazy przytylam 1 kilo.

Gość nie mam zmywarki
o tym mowie, prosze o jadlospisy jakies, potrawy latwe, ale dietetyczne

Gość taka pani co nie wie
dieta na kaszy. jest to dieta oczyszczająca ale łatwo zrzucic pare kilo. przy tej diecie poleca sie tylko kasze jaglana ale ja mieszałam rozne kasze i jadłam z duszonymi warzywami, czasem nawet z sama duszoną cebulą (na szybko)

Gość nie mam zmywarki
a jak gotujesz jaglana? sama na wodzie? dodajesz co do niej?

ja np uwielbiam jogurty, kefiry i płatki mussli to zazwyczaj jem na sniadanko, albo np. jajko ugotowane na twardo ze szczypirkiem na chlebek ciemny. Wszelkie salatki tylko nie te z majonezem.

najpierw trzeba ją przepłukac woda, gotuje na małym ogniu z jakieś 20 minut

Gość nie mam zmywarki
z sola czy ziolami? czy tylko na wodzie? dzieki za przypomniene, kiedys monodietowałam wlasnie na jaglanej

z solą, choć sól w tej diecie nie jest polecana ale ja aż tak nie monodietowałam bo jak mówie dodawłąm do niej równoez warzywa duszone.

Gość nie mam zmywarki
no ja sama jaglana. kurcze nie przepadam za solą, wiesz moze jakie ziola beda do jaglanej pasowac?

nie wiem, ale czytałam, ze dobra jest prazona z olejem lnianym ale sama nie probowałam.

Gość nie mam zmywarki
poszukam. kurcze zapomnialam o tej kaszy, ona jest oczyszczajhąca

Gość pannamajster
dieta montignaca to ponoć dobre rozwiązanie, w primaverze można nauczyć się odzywiania w ten sposób podczas wczasow odchudzających. generalnie - nie chodzisz głodna, ale wiesz co i kiedy jeść. wydaje mi się rozsądne.

Gość zpankieta
Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "Skuteczność diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały diete odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html

Gość gość
skuteczna bardzo okazała się dla mnie dieta limvena. 4 Etapy, 2 miesiące. wszystko fajnie zaplanowane, wiele wskazówek i porad. Mogę konsultować z ekipa limvena co robić aby mieć jeszcze lepsze efekty. polecam