Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

postanowilam zalozyc nowy watek...

Polecane posty

forum TRAGICZNE, ale akurat tu przyszlam z rzeczami zlymi i dobrymi.Ktore przewazyly to nie wiem do dzis. Zle tu pisalam tez i dobrze tez. A teraz same przeklenstwa mi zostaly i tyle. Bo niby co? Dzis doszlam do wielu wnioskow. Ogralam figure nad kosiarka, zeby mi tylka nikt nie zawracal, ze mam kosiarke z figura i pasuje mi wrzucic tam bombe atomowa. No wiecie ja mam to wszystko ograne tak , ze sie nic nie moze stac i tyle. No ale skazenie srodowiska i zmiany klimatyczne zostaja. I wiecie jak mialam 10 lat to strasznie sie zaczal klimat zmieniac i nic tylko mi wrzucili cos do herbaty bo podobno chora bylam i nie chcialam umrzec wiecie. No nie chcialam - a czemu? Bo wiecie mozna byc chorym i chciec umrzec bo TAKA CHOROBA. I ja bylam w takiej sytuacji jako dziecko - ja mialam majaki, dokladnie wiedzialam co sie dzialo i wiecie ja sie BALAM umrzec, a zatem cos bylo zle. Ale krzyze rodowodowe na znikniecie mialam. I wiecie chcieli sie mnie pobyc to mieli pociagnac krzyze dziecku malemu ze ma na jezyki 4 skrzydla i dawno mnie nie ma. I tak nie mieli co zrec. A tak? Oni bez wartosci i tyle. I wiecie oni mi chyba dawali mieso ludzkie, bombe atomowa tez zezarlam - czy wybuchne. I po latach znowu. Takze tak mieliscie WTC. Bo klony zjadly i nic. I mnie tez dali. Tak sie mna zabawiali i ja to ogralam chyba jedzac szklo czy cos. Ja wiem ze szklanke ugryzlam i wrzeszczeli na mnie, a ja tylko wiedzialam ze MUSZE UGRYZC szklanke bo zwariuje czy cos. I latalam ze szklanka wszedzie. Taka jest rodzina krolewska w Londynie i Bona iMengele. I zrobili to zeby nie wyszlo jak oni maja szkoly. Albo oni latali za mna wiecie zebym ... a nie wiem - wiem tylko ze latalam ze szklanka a po latach wiecie no nie wiem... ale Bona ma szkole na bombe atomowa tu w szkole. Tyle wiem. NA tej poczcie mnie nie przyjeli, a ogolnie wiecie - co sie to ten rok mi tak stracil, ze wiele oni od razu , ze beda robic za ZMIANY KLIMATYCZNE??? Nie jest to dziwaczne? I wiecie tam powinna byc ksiazeczka na tej uczelni - jakimi krzyzami sa poogrywani i tak dalej. Ja powiem wam nie bylam zielonym swiatkiem ze zlego bierzmowania. No normalnie ja zjadlam bombe atomowa i dlatego nie zostalam zielonym swiatkiem po bierzmowaniu i tyle. I wiecie nie wybuchlam z tych klas matki. Tylko tak. Tak uwazam i tyle. Takze oni beda w USA??? gdzies tam i dalej zyje caly czas tym co oni mieli robic NIBY zeby nie byc gorszym od mojej matki i tyle. Takie cos. Stad chyba to jedzenie z torebek wszedzie macie. I wiecie ja sobie to ogralam wszystko zainteresowaniami , z ktorych i tak nic ale wiecie.No ten lekarz mi przeszedl szybko, a bylam taka chora ok. 8-10 roku zycia ze wiecie COS STRASZNEGO - i kazda choroba goraczki prawie 42 stopnie i tak dalej. I wiecie chyba sie wystraszyli a ja powinnam byla chciec umrzec -co to za ludzie? A ja sie balam wiecie. Ale 1 rzecz i bym umarla isie tym gnojom psychopatycznym nie dam tu i tyle. Oni powinni byc na krzesle elektrycznym rozwaleni za te szklanke. Raz dostali opakowanie wibowitu i mi to dali. A to bylo iles moze bomb atomowych, to kurde jaka ja bylam, chalucynacje wszystko i wiecie tak sobie zyjcie. Teraz juz wiem, ze nic mi sie nie stanie, ale... i tyle. No i tak chcieli uratowac klony NIBY. Bo bylo warto. A mieli racje?i tyle :(

moją jedyną pracą było mycie kibli dworcowych i pucowanie tatowego berła :classic_cool:

Gość pan grzyb
i tyle

Halucynacje wiecie -tak mialam napisac i ze 1 na moim roku - bo czemu podstawowka a nie rok - to sie przeniosl z wysadzenia bomba i wszyscy w powietrze i za klimat robic to wiecie no sorry ale 100 osob nie zyje. I czemu podstawowka? I tyle. I wiecie ja chcialam JAKO NIEMKA po maturze pracowac na poczcie i tyle. A wy co sie tak czepiacie? Ta rodzina byla gorzej niz glupia i ci ludzie tu chociaz... zalezy kto co wiec.No ale ja tego juz nie napisze. Niemniej jako Niemka praca tak a nie inaczej i tyle. Skomplikowane i tyle. Takie zycie jest. No ja generalnie za renta i wiecie nic mi nie moga zrobic bo mam wasze rodowody na panstwo. Jak z tym zyc?No niby mozna , ale na rencie i tyle.No to po to zyje - trzymam rodowody na panstwo. Zeby bylo panstwo polskie. I czemu oni mi to zrobili. Bo po bombie ida wszystkie rodowody - czy mialam rodowod? Jaki? No i co? Do lekarza - co powie. Nie wybuchlam z klas matki sie dowiem. Nie - ja nie wybuchlam z matki i tyle. Tylko tyle. To mnie urodzila i tak dalej. I wiecie ona ma prace tak a nie inaczej, a ja tez i tyle. A co innego nie umialam wymyslic bo sie najadlam bomby atomowej. I w kosiarce tez mialam ityle. No ale teraz w aucie? No to jakims nowszym - w takim wraku. A wiecie to trzeba fenolem mnie zabic i tyle. Jak mogli zrobic takie cos? Jak mogliscie dopuscic ze nie bedziecie sie liczyc i klony zrobily co uwazaly i tak wygladacie. Wybaczcie. Ile mialam lat? To sie ciagnie - lo matko i tyle. Od zawsze -od gwaltow na niemowlakow. Cale zycie i tyle. No i taki koniec ze SAMI SIE ZNISZCZYLISCIE stawiajac na klony i tyle. A dlaczego? Bo to jest skomplikowane, ale tego nie napisze. W SUMIE jako panstwo SZLAG WAS TRAFIL a robicie WSZYSTKO, zeby istniec. Takze w sumie SAMI SIE ZNISZCZYLISCIE tymi klonami.Ze czy pobijaja Kaina? Moze tak mysleliscie? Nie wiem. I to jest skomplikowana historia tych wilkow tez, ze popelnili masowe samobojstwo. I tego nie napisze bo szkoda slow ityle. I to jest dowod KOLEJNY dla mnie ze najadlam sie bomby atomowej zebym NIGDY NIE OGRALA klonow bo...takie fajne sa i wiecie jeszcze sie uratujcie z takiego myslenia i calkiem jestescie madrzy i tyle. Jak te 2 klasy matki sie dowiem.No wiecie- ci rodzice wzieli ja na rente, ona miala byc rencistka, kase wygrywala. No wiecie.... oni sie nigdy nie dadza. Co oni mieli robic zeby sie ich pozbyc? SKLONOWAC SIE. taka jest odpowiedz na dzis. SKLONOWAC SIE. Bo co po mnie zostaje w Polsce? ANI KLONA i tyle :( ANI KLONA -no coz...ani klona:(

Wiecie ja sie nie dalam bo jak tylko Kain - to klony mialy byc w Polsce. I to jest nieprawda sie dowiem.Jak to? No a jak macie Afryke? I tyle. I czy macie Afryke? Reszta mnie nie obchodzi i tyle. I wiecie no duzo by pisac, ale wiecie ULICA DO WYBURZENIA, wiocha do wypalenia - to w zasadzie o czym?i tyle. Czy do tego dojdzie? I wiecie jak moze rzadzic osoba, ktora nie wie najwazniejszych rzeczy i dlaczego tych rzeczy wy nie wiecie, nie rozumiecie. Bo wiecie Szkoci to oni wiedza rozne rzeczy i tak dalej. I to maja do dzis. A tu? Iwiecie ta Miroslawa Szuta ona mi nie podskoczy bo ona TAKIEJ RZECZY NIE WIE? i tyle. I wiecie ale z tej rzeczy tez tu nie ma pracy stalej. Bo co zrobic - cale zycie ona I WSZYSTKIE TE NAUCZYCIELKI pija krew menstruacyjna i zyja - zostawalo mi dolaczyc,nie.No wiecie. To jest COS STRASZNEGo bo ja poszlam do szkoly BO BYLA PRACA. I tyle. A stala to nie umialam wymyslic? Bo sie najadlam bomby atomowej i tyle. I wiecie dlatego CO JA MAM ZA RODZINE? I tyle. I tranem to zapijalam, tak? I z tego tranu ta szklanka? Jakos tak i tyle :( I wiecie jak ja ocalam? I czemu? I no coz... ach szkoda slow. Wiecej nie napisze bo no najswiatlejsi ludzie w Polsce sprowadzili NAJWAZNIEJSZE RODOWODY do systemow matematycznych i czekali na koniec swiata, a to byla prawda?I mi tam mowili ze tyle z tego. No ale jest krzyz rodowodowy 66 i to jest wyzej.No wiecie krzyz z systemami nie jest wyzej od rodowodow. Z tego tekstu byly figury - oni mieli je miec. Jaka to jest krzywda co sie stalo. A to i tak wiecie nie o to chodzi powiem wam bo chodzilo o to ze przyszedl czlowiek i moze cos mi powiedzial.W sumie dlaczegonie i tyle:( Takie cos.

tak widzicie wykonczyl mnie ten Kevin no ale co - w sumie brygidki i tyle. I jest to fair takie cos? I tyle w zasadzie. Dla mnie w ogole. No a dla was to nie wiem. Zebym wiecie tyle byla warta, a paczki z kasa nie?To wiecie to ani DOM WARIATOW nie jest. Ja nie wiem co to jest. To jest POLSKI KOSCIOL KATOLICKI i tyle. I wiecie te osoby w tym DA to mialy byc lektury i to nie jedna- oni w sumie tez jak to czytali - ja juz tylko tak lece. I to wszystko. No i tyle. Reszta to same pierdoly. No bo co jeszcze? Tu nie powiem o co mi chodzi. Szkole kasuje. Stawiam na poczte i tyle. Jakie mialam szanse? jakies mialam.Was - tych ludzi tu - uwazam za degenratow moralnych i umyslowych tak jak te rodzine i koniec. No co jeszcze moge napisac? To wszystko. Niemcow za zera, Holendrow tez chociaz nie mialam passu na NJ w 2002 roku. Teraz tez sie dowiem. Ograny przez zalozycieli bankow hahahaha - klony leja na mnie.No ale wiecie ja mam bombe atomowa w aucie i w sumie SKAZENIE SRODOWISKA juz leci przez klony ktore SPUSZCZAJA MI SIE DO UST ze tyle warta dla mnie ich sperma? KROLEWSKA.Nie oni maja tak wsadzic BEZPLODNE CHUJE jakiejs SZCZESCIARZE, ze sperma USZAMI JEJ WYLECI- tyle warta ich sperma i do widzenia. A ja dla nich kim jestem? Bo dla mnie oni nawet GOWNAMI Z DUPY i CHUJAMI DO KOLAN. Nawet tyle i koniec. I NIGDY SIE IM NIE DAM IKONIEC. I tej ciula w dupie niewartej Polsce tez i tyle. Jacy wy jestescie pierdolnieci to sie w glowie nie miesci, a wiecie tu wszystko przyszlo na interesy - same byle kurwy i alfonsy z dziecmi. Ja to wszystko pierdole - oby to piorun w bialy dzien rozpierdoli - wszystko na seks biznesie dorobione, dzieci , uspokoic sie na wsi a uczciwosc gdzie? W dupie. To renta i do widzenia i tyle. Takze te klony zostaly POINSTRUOWANE CO MAJA ROBIC- wydymac cy wysmuchac SPERME USZAMI SZCZESCIARZE albo sobie chuja do dupy wsadzic az sperma uszami wyjdzie i tyle mnie obchodzi CALY ZACHOD. Zawsze mozna trotyl wsadzic do dupy bo bomba atomowa to wiecie,ale taki tam trotyl w peciku czy cos.Moze nizej cos i tyle :(

chce pracować w burdelu z brygidkami

Wiecie chodzi mi tylko o to, ze w tym calym kurestwie bo przecie kurwa gora to wiecie renty 1000 zl nie moglam dostac zeby normalnie zyc. I o co chodzi? Bombe atomowa mi przyslali ale renty nie dlatego zycze ZCALEGO SERCA temu ogrodnikowi, zeby nazbieral zeby wysadzil w powietrze CALY PALAC BUCKINGHAM i wiecie oni chcieli mnie odebrac, ale sie nie dalo. No ale bombe do jedzenia mi wyslali, zasrali was DOKUMENTNIe, ze nawet lasu nie mieliscie. I pomogli wam tymi Bagsikami. Tak rzadza klony i sobie do nich idzcie bo Elzbieta 1 miala ZLUDZENIA no ale czesc zycia to jest i tak na zawsze Polske opuszczam i renta moja be rodowodow na panstwo, a ze mialam to teraz widac i co mi zrobili? I na wladze i na rodzine i co mi zrobili?I koniec. Z Bona iMengele czyli sikiem i gownem walczyc nie bede i tyle z calosci. I patrzcie - tacy sa ludzie =bombe atomowa do zarcia ci przysla, ale forsy nie. 200 euro i smiech. To mieli przyslac -kilka ciuchow mieli przyslac. To wszystko i tyle :( Nawet 200 euro . A teraz to samo i tyle. I mam opinie - nie reklamuj sie chujem do kolan. Aprzepraszam - od kiedy GOWNO WYDAJE GLOS? i sie dowiem - no wlasnie - a ja powiem Z GOWNAMI TAKIMI JAK KLONY W LONDYNIE NIE ROMAWIAm - i chyba chujasy znaja brata przyrodniego DYNDUSIA 1 wykurw do lasu albo gdzies tam gdzie jeszcze bomby nie wrzucili jakims CHUJOM NIE WIADOMO SKAD. I tyle. I koniec - i od kiedy oni sie uwazaja za kogo z ta kasa? ZA DWA GOWNA ich nie nalezy brac a co dopiero wiecej. To ani nie sa dwa chuje do kolan.Ja nie wiem co to sa PIERDOLNIETE W DUPY CHUJE ktorych nikt w dupy zarosniete nie kopnac i od krwi z cipy babskiej ocipieli i tyle. Nie mojej, by sie brzydzili - niech AMROZJE ZAJEDZA SPERMA i TWARZY NIE SOBIE NIE POPLAMIA i do widzenia i tyle :( Dzien dobry wiecie nie bylo NIGDY ale niech bedzie do widzenia - tu tez i tyle litosci dla mnie wsyscy mieli ze BRAK SLOW i tyle ikoniec :(

Tak to wiecie wyglada ALE CO? RODZINA MOJA?i tyle wam napisze ze napisalam ze czlowiek powinien zbawic sie sam. I to byly moje poglady i wszyscy uznali ze ...poprawnie mysle. A stala prace to tez sam i tyle. I koniec. Jakie jest zycie po zjedzeniu bomby atomowej. bardzo samodzielnym jest sie I W SUMIE nie nalezy zaburzac takiej osoby. Choc troche tez mnie pogielo z tej bomby bo poszlam do liceum. Moze przez te ksywki, a moze z tej bomby. I chyba nikt NIE ZALUJE takiego czlowieka. Moze to bylo opakowanie bomb. Zazeralam WIBOWIT, UWIELBIALAM mleko w proszku ale nie wiecie jak i tyle. I lubie jak np. LECI POWIETRZE - to mam zawsze i tyle. Cieplo zimno - takie cos i tyle :(

Takze po bombie - zjedzeniu zaburza sie czlowiek bo wiecie normalnie bylam lepsza niz klony na czulki owada, a czemu? Iwystarczylo mnie poprosic o moj krzyz rodowody i by wiedzieli co i jak. Dlaczego nie? Musieliby kupic.TO TAKIE COS MI ZROBILI. Bo ja wygladam jakby mi w ogole na pracy nie zalezalo. Co wy - po prostu najadlam sie bomby atomowej i stalam sie ODCINKIEM bo tak mnie ogral parlament. Oni mnie ograli Brygida i z tego jakby nie moglam sie ruszac i nie mialam kredyt. Owad zamrozony jakis taki? No ale to jeszcze nic. I wiecie cala termoregulacja tez leci - czlowiekowi jest GORACO i nie wie o co chodzi i tyle. No a reszta to tez majaki SNY bardzo czesto NIEREALNE, cale planety, kosmos,WYGLAD leci, bezdzietnosc chyba tez. Takie cos. No i oni na ten odcinek mi dali te bombe i wiecie JAK TU BYLO WSZYSTKO POWYPALANE , wszyscy na mnie. I wiecie oni mi tak mowili - skad ty sie wzielas? Albo ze ja chyba sie bomby nazarlam w tych wibowitach i tyle. No ale co takie gadki - wariatow i tyle :(

Zastanowcie sie nad caloscia. Ja czytam Brygide i tak zyje i chodze do spowiedzi. Bo oni mnie tam nie chca i nie moge byc. A KTO TO POWIEDZIAL? Szmaciska ostatnie wiecie i tyle.Co oni mi moga zrobic? Wysadzic w luft w mieszkaniu.ZNOWU!!! i wiecie juz to robili i sie wieszali i wszyscy do piekla.I wiecie za brak przyznania sie do mnie w podstawowce ja nie chce Szkotow. Ja do nich nic nie mam, ja ich nie chce. Jak ta matka byla oddana?Pomyslcie - zeby nic nie wyszlo ze rodziny krolewskiej nie obalili , a jakie ta matka miala zycie? Do jakich ona szkol chodzila i wiecie to tu renty im nie dali, a jej studiami W BRYGIDKACH!!! nie umieli sie wykrecic, ze co - no wlasnie co im mieli powiedziec?Zemieli grac w liczbowe gry BO RESZTA TO W OGOLE SENSU NIE MA. A kurwa mac dziecku wysylac bombe atomowa do zarcia to ma sens. Zeby mieli gry liczbowe. I wiecie SKAD ONI SA ze nic tylko te gry. I trzeba ich ogrywac grami. I nic tylko zaczeli na parlament a teraz to o co im chodzi? I wiecie oni sa unieszkodliwieni przez Anie Shirley i powiem wam ta Ania to jest ich katastrofa - rozwalila ich kompletnie.Od niej sa operacje plastyczne, bo wiecie tak zycie komus spierdolic to szkoda slow i przez nia jest jedna operacja plastyczna. Ale to tyle.Ale rodowodu nie i koniec.I ona bedzie bardzo slawna kiedys, ale na razie cicho jest i tyle. No ale ich rozwala ona i tyle. Na nich Ania Shirley z pretensjami i po nich i tyle :(

Powiem wam moja sytuacja wyglada tak ze na picie krwi menstruacyjnej brygidki daly tej Miroslawie rodowod. Chyba takiej jak ona- kto jest moim ojcem?No alewiecie to i tak nie ma sensu. Paczka ma wartosci - rodowody i wartosci paczki. I jest moja ze mialam rodowody na panstwo, ograne. Ja bylam eksperymentem brygidek i tyle. To wszystko. Co jeszcze? Nie wiem.Tyle. Sobie tak zyjcie. Czemu nie?

Wiecie ludzie juz sa tak OBRZYDLIWI ze sie opisac nie da. Brygidki postawily na klony i KK tez. Ale wygladaja. A wiecie od czasu gdy jest krzyz rodowodowy 66 nie ma chrzescijanstwa. 99 to ogrywa albo 33. No wiecie ale mozna cale zycie stac o ten krzyz , o to ze on jest i to jest koniec CHRZESCIJANSTWA i tak jest pytanie co to jest wiecie ZIELONY SWIATEk po krzyzu rodowodwym 66.CO TO JEST?I koniec :( Bo ja pieprze glupoty. To prosze mnie obalic i tyle. Co wiecej? GDZIE JEST MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gdziejest moja renta???? Bo po co ja to wszystko pisze - GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(