Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechmiktospomoze,,,

iść z tym na policję?

Polecane posty

Naprawde? Polacy to naród z duzymi ambicjami którzy nie moga sie załapac na robotę u nas to jadą robic forse, a te brudasy są bez jakichkolwiek manier, kultury, szacunku do nieznajomej osoby, do której się przyjechało śmiecić. Czemu oni nie potrafia zachowywac sie jak typowy europejczyk? Jak tak mozna zaczepiac chamsko ludzi i robic takie rzeczy?

Gość Michalekk_pe
ja jestem rasistą to bym taką kurwe za nic pogonił.

Gość kjkjhkhj
Autorko, napisz tutaj proszę w wątku jutro jak się czegoś dowiesz - to może się komuś przydać, mam nadzieję że tematu nie usuną i dodaję do zakładek. Powodzenia!

Gość kjkjhkhj
póki nie trafi swój na swego - jakby cię 2 dopadło ze sprzętem, to byś się modlił do super świnki :P

Gość Michalekk_pe
to jest mniejszość narodowa dzisiaj ja jutro oni ;]

Gość Michalekk_pe
autorko oni cię tylko zgwałcą ! mieszkają w ciepłych krajach to jedli owoce więc bedą mielis slodka sperme

Gość Aramis_tirskorto
czemu się obawiasz nas ?

Gość Aramis_tirskorto
lubimy poruchac polskie czyste cipeczki i tyle ... a wy golicie to i fajnie sie je cmokta

Michałku twoje kompleksy hejterze mnie nie interesują że musisz się tu wyżyć, żal na ciebie patrzeć jak się zachowujesz, siedzisz do późna bez przyczyny, po co tu własciwie jesteś? Nie widzisz, że cię ignoruję? Nie masz własnego życia mały człowieczku. kjkjhkhj dziekuje za zrozumienie, czekam na rodzicow jak wstana i na pewno rozwiążę tę sprawę, bo wiem jak jest i co tu się święci, za duzo tych brudasów u mnie mieszka, szczególnie wsrod cywilizowanych ludzi, oni osiedlają się jak karaluchy w swoich chatach i zaczepiają ludzi. Rumuni, Bulgarzy, Turcy, Brazylijczycy podobno, Włosi. troche żyje i wiem co się o nich tu mowi, kiedys chcieli ich wysiedlić ale nie dało się, oni są nieobliczalni. bylam w wielu zakątkach w Polsce i jest identycznie.

Gość kjkjhkhj
To smutne, co piszesz, że nawet u nas w dość nieprzyjaznym kraju te szczury się "namnażają" z biegiem czasu:( Napisz jutro jak to się potoczyło, dobranoc i powodzenia 🖐️

Jesli nadal bedzie wzrastac liczba tej dziczyzny z roku na rok wole wyjechac do uk nawet podcierac dupe jakiejs starej angielce by nie patrzec jak rasa sie nam niszczy i jak nasza Polska schodzi na psy.

dziekuje i dobranoc

Gość kjkjhkhj
dokładnie, tak samo myślę!! Tylko szukam w miarę "clean country", rozumiesz... A Zachód Europy nie zapowiada się ciekawie... Nie wiem, który kraj wybrać :(

Gość Young12
Na pewno ktoś z twoich znajomych di cb napisał sama ze znajomymi tak rb, ale na twoim miejscu też bym była zaniepokojona, ale bez przesady, to, że ktoś się koło cb i twojej koleżanki usiadł to nie znaczy, że chce wam coś zrobić, a i nie idź z tym na policje bo nie sądzę, żeby ktoś ci uwierzył i nie obrażaj ludzi bo to, że są innej narodowości to nie znaczy, że jesteś od nich lepsza. I powodzenia ,życzę ;DD Oczywiście tego wszystkiego nie pisałam bo chciałam być wredna ;P

Gość kjhghjklk
Po pierwsze w Polsce praktycznie nie ma imigrantow - dlatego Polska jest na dnie. Imigranci buduja kraje bogate i rozwijaja ich bogactwo(jeszcze nie tak dawno, niemalze zaden Brytyjczyk nie wzialby pracy, ktora wykonuje np. polski hydraulik, wolalby siedziec na socjalu na ktory ten hydraulik musi pracowac). Po drugie: '' hi help me rsrsrs'' Jest dosc dziwne. Najlepiej byloby zapytac sie o co mu chodzi i do kogo pisal. Jesli to rzeczywista potrzeba pomocy to zglosic odpowiednim sluzbom. Podejrzewam, ze nr. nalezal do jego jakiegos znajomego(stare sa przydzielane), a ktos bedac w Polsce, albo sie pomylil(nie dodajac prefiksu kraju swojego znajomego, albo majac w ksiazce bez prefiksow, co automatycznie spowodowalo przekierowanie na polski ), albo po prostu dawniej byl to nr. jego dawnego znajomego, o ktorym sobie przypomnial jadac do Polski etc. Co do namierzania. Sa dwa sposoby namierzania telefonow w systemach GSM (tzw, mobile 2.0 lub 1.0, zalezy za co uznac dawno nie uzywane przez 99% spoleczenstwa NMT) po numerach komorkowych i po IMEI. Nr. komorkowy zmienisz z latwoscia, IMEI to wyzsza szkola jazdy(tak naprawde "liceum", ale inne sztuczki sa trudniejsze). IMEI to cos w rodzaju nr. seryjnego komorki. Kazdy telefon komorkowy loguje sie(gdy jest wlaczony i nie zablokowany sprzetowo) do najblizszego "btsu"(w zasadzie zwykle 3) i zostawia swoje dane(IMEI, nr tel.), a takze przy polaczeniach. Zasadniczo dane z "btsu" dosc ciezko zczytac i generalnie ma do nich dostep operator punktu oraz sluzby na zyczenie. Dlatego tez w teorii mozna calkiem niezle namierzyc komorke(w praktyce dokladnosc jest niewielka, zwlaszcza na osiedlach bez innych dodatkow typu kamery). Ale pociesz sie tym, ze np. ludzie namierzali i sledzili innych w czasach "przedtelefonowych", a wyjecie baterii daje Tobie 99% szans braku namierzenia(i odebrania komorki)... Zreszta tak naprawde najwiekszym zagrozeniem beda drony i satelity. Te drugie sa zabezpieczone, ale te pierwsze jak donosza media na tyle slabo iz nawet pewne panstwo przejelo je od pewnego wiekszego "bez wystrzalu"...

Gość Young12
Wow jaka profesjonalna wypowiedź ;D

Gość 34@$#52$_dfgbrt
Akurat facet , który mi życie uprzykrzał to był białas;-) Mieszka w innej miejscowości , 70 km. od mojej , mój nr. też był zupełnie nowy , na kartę , a ten dziwny typ już zdążył ustalić ulicę na której mieszkam ! Wtedy byłam w szoku , jak on to zrobił ale teraz już wiem ! Dobrze , że to nie był telefon na abonament , bo już miałby mój dokładny adres! Prowo czy nie , różne sytuacje się zdarzają ! Dzisiaj telefon jest jak GPS;-)

Gość kjhghjklk
@niechmiktospomoze Jesli to co pisane bylo o innych narodowosciach, nie jest jakims podszywem to zaluje, ze Ci to wyjasnilem. Nie sadze bys byla tak glupia, by zachowywac sie jak ci, ktorzy wyzywaja Polki zagranica(np. niektorzy rodowici, z "dziada pradziada" Brytyjczycy) od brudasek, zacofanych kretynek(wyznawanie np. katolicyzmu jest dla nich smieszne i powoduje odruchy wymiotne"). A tym co szukaja "clean country", niech pamietaja, ze dla takich samych jak oni, tylko urodzonych tam beda zawsze brudasami, zlodziejami, menelami i zwyklymi imigracyjnymi smieciami.... Ale coz kto mieczem wojuje...

Gość Young12
Tak si sklada, ze ja jestem z wielkiej brytanii i nie slyszalam zebz ktos obrazal polakow to wspanialy narod tylko jak mozna zauwazyc po tekstach zalozycielk tematu to chzba polska nie jest taka toleranczjna

Gość bom BASTIC
ale ty autorko jestes yebnięta! robisz aferę jakby co najmniej talib was namierzył! zapier... do książek! chłopina pewno numer pomylił a ty obwiniasz biednych rumunów! gdyby to był ten, co kolo niej siedział i coś robił z tel. to od razu by ją dopadł ech... gówniary...