Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gulkakulka

uwazacie mnie laski za nienormalna? i wy faceci tez?

Polecane posty

Gość gulkakulka

ze jestem inna niz typowe dziewczyny roznie sie tym: Ze nie lubie nosic sukienek,spodnic nie kraca mnie chlopaki mam inne myslenie na temat pewnych rzeczy. Nie farbuje wlosow nie maluje paznokci nie nosze bizuteri nie kraca mnie komedie romantyczne nie nawidze bachorow ciesze sie ze jestem inna od typowych dziewczyn!

Gość gulkakulka
nie pije alkoholu nie pale nie zażywałam narkotyków nie lubie swoich piersi,ale ciesze sie ze sa male,miseczka A,a nie duze.

Gość gulkakulka
Zyje chwila nie mam marzen zadnych, nie chce zakladac rodziny

Gość gulkakulka
nie lubie butow na obcasie nie lubie robic zdjec czy uwazcie ze to jest chore?ze jestem inna od pozostalych lasek?

Gość gulkakulka
upuppiippi

Gość dzfzdsczde
ewidentnie coś z tobą nie tak :/

Gość Jestem taka ja ty :]
Więc nie jesteś sama. W dwóch punktach tylko moja osoba rónzi się od Twojej :) Jaa bardzo lubię dzieci i nigdy nie nazywam ich bachorami. Nie zakładam durnych tematów na kafe :P Skoro Ci dobrze ze swoja osoba i cieszysz sie z tego jaka jestes to dlaczego tak głosno o tym krzyczysz ?

Gość gulkakulka
po części czuje się jak facet;D

Gość gulkakulka
Jestem taka ja ty :] Chciałam się tylko dowiedzieć co na ten temat sadza inni:)

Gość niedlapsakielbasa
jestes jaka jestes,skoro nie lubisz facetow to chyba lesbijka jestes..twoje prawo

Gość Jestem taka ja ty :]
Ja sądzę że wszytsko jest z Tobą ok, ale druga osoba przyjdzie i ci napisze ze jestes nienormlana :) Najwazniejsze jak ty czujesz sie sama ze soba, a to co myślą o Tobie inni spuszczaj w wc :]

nie lubię muzyki Nie palą nie biore narkotyków piję okazyjnie i małe ilości nie latam za facetami, ale oni za mna i to mnie denerwuje panokcie maluje tylko u nóg prawie nie oglądam TV sukienki zaczęłam nosić w tym roku na ręcę noszę tylko dwa rzemyki i wiecznie te same kolczyki w uszach nie farbuję włosów nie lubię dzieci, ale jak musze to sie zaopiekuję nie lubie moich persi (miseczka B, czasami wejdę w A) nie mam marzeń nie lubię robić zdjęć Ale noszę chętnie obcasy :P

ooo .. i makijaż robie tylko na wielkie swięta i jak najdzie mnie ochota na zdjęcia (czyli raz na 3 miesiace), bo na cdzień mi przeszkadza.

Gość I tak całe zycie !!!!!!!!!!!!
ja kiedys nosiłam obcasy ale tak sobie nogi zryłam ze teraz tylko na sportoaszka :P

nei no. Ja na zimę mam jedne i na lato koturn, Zakladam je tylko do spódnic/sukienki. Czyli jakoś raz na 2 tgodni :) W zimie częściej