Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asksez

kiedys myslalem ze kobiety to uczuciowe istoty

Polecane posty

Gość asksez

kiedys myslalem ze kobiety to uczuciowe istoty myslace o milosci, ostatecznie przekonalem sie ze wszystkie to dziwki, ktore nic od siebie niezaoferują tylko czekają na oczarowywania i zasoby mężczyzn

Gość asksez
trzeba by to przeswietlic

Gość co za ofiara losu
Takie wybierasz, takie masz.

Gość koxu
baba go zostawiła i się wyżywa

kobiety to za bardzo uczuciowe istoty - żyją i żywią się emocjami i uczuciami , dlatego mieszają je do zupełnie innych spraw...

Gość Pravika lady
A czego się spodziewałes ? I to prymityw i to prymityw, tyle że facet częściej zdradza, ależ mi filozofia :O

Właśnie,że miałeś jakieś złe doświadczenia z kobietami w swoim życiu to od razu nie oznacza ze wszystkie inne to dziwki!

Gość asksez
Jeden rodzaj dziwek to te oficjalnie sie sprzedajace za kase np roksa, odloty, drugi rodzaj dziwek to te ktore sprzedaja sie w formie przyzwolenia kulturowego, czyli oczekują mieszkania, komfortu życiowego, kariery którą zapewni im mezczyzna na odpowiednim stanowisku, stawiają mezczyznom oczekiwania, narzucają swoje reguły, chca byc oczarowywane, dostawac kwiaty, miec proponowane kolacje, kina, drinki, melanże.

Gość kukuła nawala
zostań pedałem albo księdzem

Gość pincetka
co cię dziwi - od początku świata i dziejów zarania tak było

Gość co za ofiara losu
Wszędzie widzisz dziffki, bielmo Ci na oczach wyrosło. Nie potrafisz inaczej pisać o kobiecie niż dziffka.??

Gość asksez
dlaczego nikt tych dziwek niezaszlachtuje?

Gość pincetka
bo nie byłoby co pobzykać

Gość asksez
przeciesz mogli by zwiazac je, tryzmac w klatkach, mezczyzni są silniejsi

Gość co za ofiara losu
prymityw, z zadatkiem na sadystę.

Gość asksez
prymitywna milosc

Gość asksez
WY K***Y SZMATY POKRETNE ZAKLAMANE PUSTAKI K***O PASOZYTY ZABAWIAJACE SIE ZA ROGIEM ZAWZIECIE ZGRYWAJACE IDEOLOGIE SZANOWANIA ZGINCIE POTWORY !!!!!! ANIOLKI Z CZARNYMI SKRZYDELKAMI NASLADUJACE ORAL HAHAHAHAHAHAHAHAHA WCISKAJACE KITY O MILOSCI

Gość 68y8ukfhhhhhhhhh
tak, takie są kobiety. po co kobietom mężczyźni? znasz kawał, że nie warto hodować całego wieprza dla tych kilku cm kiełbasy? (penisa) to czyste prehistoryczne zachowania. kobieta potrzebowała dobrego zawodnika, który dobrze polował( zdobywał zasoby). ona rodziła dzieci( dużo inwestowała: ciąża, poród, laktacja). musiała wybrać samca, który dobrze polował by przetrwała. miłość taka jak u poetów zwłaszcza z epoki romantyzmu, to tylko nakładka na biologię( to co pierwotne). takie pierdolenie. kobiety są bardziej emocjonalne, ale na pewno nie uczuciowe w twoim rozumieniu. to by była skrajna głupota, wzdychać do faceta i kochać go tylko dlatego, że istnieje.kobiety nie mogą wybierać nierokujących mężczyzn, bo ich przyszłe potomstwo kiepsko skończy. amen i nie nazywaj mądrych kobiet dziwkami. ciesz się, że w ogóle chcą dać się zaprosić, bo ja z takim facetem nie szanującym kobiet nie zjadłabym kolacji.

Gość co za ofiara losu
Wyrzucasz żale na wszystkie kobiety, jesteś wrogo ustosunkowany, uprzedzony do kobiet. Już na starcie każda kobieta jest zła, jest dziffką, chce od Ciebie kasy, kasy i jedynie kasy. Kobieta to dla Ciebie to jedynie towar, który ma zaspokajać Twoje oczekiwania, rozkazy, bo Ty tak chcesz. "Ja jestem wielki pan, a ty masz mi służyć". Chore. Chodzisz na dziffki, bo dziffce łatwiej zapłacić, zrobi co jej każesz bez szemrania tak jak lubisz, a Ty nie muszisz się starać wcale, bo to tylko dziffka, której płacisz. Czy Ty w ogóle spotykasz się z jakąkolwiek kobietą, chodzisz z nią na randki, żyjesz z nią??Czy Ty wogóle potrafisz tworzyć relacje z kobietą? Wiesz co to związek, chodzenie na kompromis? Na pewno nie. Ta Twoja podejrzliwośc zaślepia Ci życie. Przestań pieprzyć facet farmazony- żadna kobieta nie jest w stanie wyciągnąć od faceta pieniędzy, gdy ten jej sam nie da. Dla Ciebie kobiety to jedynie bezwzględne harpie i piranie, tak je postrzegasz. Poza tym jak się kogoś zaprasza gdziekolwiek, np. do kina, na kawę, to z założenia zapraszający płaci za ta osobę. Jak ja zapraszam( a jestem kobietą) to ja płacę i nie narzekam, tylko cieszę się towarzystwem tej osoby. A ty jęczysz, bo zapraszając kobietę do kina, wydasz wielką forunę---- 12 -15 zł. Ewidentnie jesteś wielkim SKNERĄ!!!

Gość wapiriada
masz racje :classic_cool: