Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pardonpardon

nie chce robić testu

Polecane posty

Gość pardonpardon

okres mi się spóźnia kolejny dzień, a ja nie jestem w stanie zrobić testu, bo boje sie tego zawodu po raz kolejny, tego smutku ze to jeszcze nie teraz. przekonajcie mnie jakoś do niego, bo sama z siebie nie potrafie:(

ja też się bałam zawodu - tak jak ty. Ale ciekawość i nadzieja była zdecydowanie silniejsza:-) Az w końcu się doczekałam dwóch kresek:-) czego i tobie zyczę

Alicja, ale autorka chyba nie chce mieć dzieci więc jej nie życz tego :P

jesteś pewna? Bo ja zrozumiałam to tak, że autorka kolejny raz by ten test robila, i ciagle wychodzil negatywny... Może sama autorka się wypowie

Gość pardonpardon
autorka oczekuje tych dwóch kreseczek ;)

to tym bardziej dla mnie głupie jest skoro chcesz, ja bym od razu robiła ten test

Gość pardonpardon
i tu tkwi problem, że nie staram sie o dziecko... zawsze jak mi się spóźniała @ podejrzewałam wpadke, to potem nagle takie załamanie... jeszcze studiuje, nie potrafie sobie świadomie na to pozwolić, ale strasznie pregne dziecka

Gość mamam27
no ja jak swojego czasu robiłam testy zawsze dzień - dwa przed terminem @ żeby uniknąć potem stresu, myślenia, biegania do łazienki czy już dostałam czy jeszcze nie itd - i kiedyś wyszedł blady ale pozytywny dwa dni przed terminem - po co sie katować myślami jest nie jest - aa i test z samego rana bez sikania i picia w nocy