Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=kNdz6PPQy4Y dobra, ambitną i ciekawą muzykę młodych wykonawców trzeba reklamować.... bo przez beton sponsorowanych stacji radiowych cięzko się przebić... trzeba smarować a nie każdy ma czym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jessica Ivy 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 Nawet niezłe jak na Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 wystarczyłoby samo "nawet niezłe" ale ok:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sonia N. Napisano Czerwiec 24, 2012 beznadziejny chłam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Czerwiec 24, 2012 to nie topik o krytyce...tylko o poznawaniu nowych rzeczy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sonia N. Napisano Czerwiec 24, 2012 nowe czy stare bez znaczenia, chłam to chłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bosque Napisano Czerwiec 24, 2012 fajna, duzy plus za to ze spiewa po polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach