Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popbe

Sposoby na ładny brzuch i pozbycie się 'boków'?

Polecane posty

Gość popbe

Znacie jakieś. Ja waże 47 kg przy wzroście 164 cm i jedyna wada mojego ciała - wszystko wchodzi w brzuch i boki. No i w sierpniu chciałabym poszaleć na wakacjach i chciałabym mieć ładny brzuszek. Robię brzuszki ale to i tak mało co daje, a 'boki' na pewno od tego nie maleją. Może zakupić jakiś pasek wibrujący, czy coś. Jestem troche zdesperowana tym moim brzuchem. Nie objadam się niczym nadmiernie, a jak stosuje jakąś 'małą dietę' to brzuch chudnie jako ostatni a chodzi o to że całe moje ciało jest ok, oprócz brzucha :(

Gość nigdy nie wiem co tu wpisać
Hula hop! Albo specjalne z wypustkami, albo zwykłe z wlaną do środka wodą (musi być szczelnie zaklejone :P) Polecam :)

Gość LEWATYWA...
nie zaszkodzi - kup wlewnik gumowy w sklepie medycznym - dieta bezglutenowa, witariańska przez 1-2 miesiące - przeczytaj artykuł na Google pt.: Gluten: To, czego nie wiesz, może cię zabić.

Dobrze dobrane ćwiczenia - powinnaś tutaj poszukać takich, które skupią się na tych partiach, których wygląd przede wszystkim chcesz poprawić. Piszesz o "małej diecie" - tutaj też warto podejść do sprawy bardziej profesjonalnie i pomyśleć nad dietą indywidualnie dobraną pod Ciebie, nie zaś taką "może pomoże" ;]