Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula anula

jak mam sie z nim kochac :(

Polecane posty

Gość anula anula

Spotykam się z mezczyzna od 1,5 miesiaca, bardzo zalezy nam na sobie. Ja mam 35 a on 37 lat. Jest dla mnie bardzo dobry, troskliwy, opiekunczy, dobrze sie rozumiemy ale.. no wlasnie, seks dla mnie jest niezmiernie wazny. Nie kochalismy sie jeszcze i w ogole nie wiem czy to bedzie mozliwe :( Pierwsze proby byly jakis czas temu, ale nic nie wyszlo, nastepne byly wczoraj i znowu nic. Jego czlonek ma jakies 8cm i jest wygiety w dol. Prawie nic nie czulam jak byl we mnie i zaraz sie wysuwal. Problem byl zeby wprowadzic przez to wygiecie a jak juz byl w srodku to zaraz balam sie ze wyleci. Oprocz tego szybko staje sie miekki. Wczoraj postanowilsimy sie kochac, wlozyl gume a tu zrobil sie miekki. Zaczelam go pobudzac reka zeby w koncu zaczac sie kochac. Nic z tego nie wyszlo, byl za miekki zeby go wprowadzic a po chwili mial wytrysk. Nie wiem co mam zrobic, strasznie mi na nim zalezy. On wydaje sie tez byc zakochany ale jak zyc? Ja moglabym sie kochac codziennie, caly czas chodze niezaspokojona, jestem zla. Owszem pobudza mnie raka, buzią, jest w tym cudowny. Ale ja potrzebuje seksu, potrzebuje czuc go w sobie. Tutaj sa dwa problemy, to ze jest krociutki , wygiety i ze szybko staje sie miekki. Nawet jak wprowadzil go do srodka , kilka razy sie poszuszal, wyjal to juz byl mieki. :(

Gość anula anula
Daruj sobie takie komentarze.

Gość njijijijie
pewnie ma problemy z utrzymaniem potencji.zazwyczaj ma to podloze psychiczne.trzeba to leczyc.

Gość GOGUS 31
Nic zrobic się nieda. Zmien partnera.

Gość njijijijie
Vera nie popisalas sie, sorry. Zazwyczaj lubie cie czytac ale tu ci nie poszlo :O

Gość GOGUS 31
A ja mam 18 cm!

Gość njijijijie
poczytaj w necie, wiele na ten temat pisze.to problem ktory coraz czesciej dotyka mlodych mezczyzn :(przerabialam to z jednym partnerem,bez wzgledu na to co robilam nie dalo sie utrzymac czlonka w wzwodzie.penetracja byla calkowicie niemozliwa

Gość GOGUS 31
Może niech zacznie uprawiac marchewki.

Gość [p0=9
ojej facet sie stresuje :( i stad taki skutek czyli odwrotny a mały czy wygiety ? z czasem znajdzieice takie pozycje ze bedzie ok a ty bys chciał od razu Kraków zbudowac a to trzeba cegiełka po cegiełce :) a tak nawiasem to mierzyłas mu penisa ? 8 cm ?

Gość [p0=9
autorko powoli powoli .............. nie oczekuj od razu wilekich uniesien nastaw sie na cos małego a gdy w koncu bedzie cos duzego bedziesz bardzo zaskoczona :)

Gość anula anula
gdyby mial dlzuszy to mysle ze jakos to by bylo, ale tutaj jest kilka prpoblemow to ze jest krociutki, ma dziwny ksztalt, wygiety w dol co powoduje ze wypada no i to ze szybko staje sie miekki nawet wtedy gdy jest w srodku albo wczoraj , bylo oki, byl twardy, zalozyl gume i od razu zrobil sie miekki, potem juz wlozenie nie bylo mozliwe :(

Gość karolina80..
Oby bylo to od stresu. Niestety ale moj maz cierpi na ta przypadlosc, kiedys bylo zupelnie inaczej. Moglismy wspolzyc godzinami. Dzis pozostaly nam tylko pieszczoty oralne, i ewentualnie dodatkowe zabawki. Bardzo cierpie z tego powodu, no ale przeciez go nie zostawie, jestesmy szczesliwym malzenstwem od 10 lat. Staram sie go wspierac, pocieszac, ale nic. W najblizszym czasie udajemy sie z tym do lekarza.

Gość anula anula
ja mam nadzieje od spotkania do spotkania, na poczatku bylam zalamana tym ze jest malutki ale myslalam ze jesli bedzie sztywny to moze bedzie dobrze, a tu i jedno i drugie, wczoraj usiadlam na niego , w poprzednim zwiazku uwielbialam taka pozycje, mialam super orgazm wtedy a tutaj usiadlam zaczelam sie ruszac i nic nie czulam, balam sie nawet trosze wstac uniesc, bo wiedzialam ze wyleci poza tym on szybko zakonczyl bo bylismy wtedy bez gumy i bal sie ze bedzie mial wytrysk wiec nie moglam dalej zobaczyc jak bedzie

Gość karolina80..
Zapytaj czy zdarzalo mu sie to juz wczesniej? Musicie byc wobec siebie szczerzy, inaczej nie widze. Jesli rzeczywiscie miewal juz z tym problemy, a Tobie na nim zalezy to musicie gdzies sie z tym udac.

Gość bunilon
przeciez to prowo

Gość anula anula
mimo swoich 37 lat mial tylko dwie patrnerki seksualne z tego co mowil jedna w mlodosci , z druga byl 5 lat rozstali sie dwa lata temu ja nawet nie wiem o co mialabym sie go zapytac, czemu tak szybko jego czlonek staje sie miekki?

Gość anula anula
a co z dlugoscia, tego nie da sie juz zmienic, jak sie kochac jesli ja go nie czuje :(

Gość znawca...
moze jest z tobą tylko dlatego, ze ma dosc samotnosci, a wcale go nie rajcujesz, jak ty wyglądasz? Ja np. lubie tylko kobiety bardzo szczupłe, przy okragłych kształtach mam ten sam efekt, nie da rady, jak mam kościastą kobitke to krew chce mi rozerwac ptaka :)

Gość karolina80..
No poprostu, a chcesz zyc z osoba ktora nie jest w stanie Cie zadowolic? Wiem, ze to trudne, ze mogloby mu byc przykro, ale ja borykam sie z tym problemem juz kilka miesiecy i nie jest to dla mnie latwe. Rozmawiamy z mezem na ten temat, on sam niewie co sie stalo? W tym przypadku musisz wiedziec takie rzeczy.

Gość karolina80..
Nie czujesz bo nie jest tak sztywny jak powinien. Mysle, ze gdyby normalnie byl twardy to byloby zupelnie inaczej.

Gość anula anula
nie chce go urazic, to wspanialy mezczyzna ale wiem ze jesli tak dalej bedzie to pewnie dojdzie do rozmowy byc moze gdyby byl sztywny to nawet krotki czulabym w srodku moj eks tez nie mial dlugiego ale byl gruby i to mi pasowalo a tu i krotki i cienki :(

Gość karolina80..
No ja Ciebie rozumiem, ale to jest powazny problem, tym bardziej ze jak piszesz jestes wymagajaca. Mam nadzieje, ze to jednak u niego chwilowe i niedlugo bedziesz mogla w pelni cieszyc sie z sexu :)

Gość Miliana23
może na czas problemów z potencją zastap seks wibratorem nie będziesz go tak naciskała a jak nie naciskasz to chłop itak czuje ze coś nie tak wyluzuj się i może sie poprawi samo

Gość anula anula
nie chce zadnego wibratora, spotykam sie z mezczyzna 1,5 miesiaca i zamiast miec cudowny seks mam uzywac wibratora? dzieki

Gość [p0=9
kurcze 37 lat a pisze jak 15 letnia smarkula :classic_cool: P R O W O