Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentkaaaaaaaaaaaaaa

Studia. Zła ocena - USOS. Co robić?

Polecane posty

Chodzi o zaliczenie. Testy były sprawdzone od razu, a oceny odczytane. Dostałam 3. A teraz chciałam sprawdzić inną ocenę, a okazuje się, że z tych ćwiczeń mam wpisane 2. :(

Gość ixyyyyyyyyyyy
isc do prowadzacego i wyjasnic:o matko, ludzie studiuja, a pytaja sie o takie glupoty

Pójdę na dyżur to wyjaśnić, ale nie mam pojęcia co mnie czeka. W indeksie mam już wpis i może to mi pomoże. Teraz się denerwuję dlaczego nie mam zaliczenia. Może chodzi o obecność, może podczas odczytywania nazwisk z listy zapomniał mnie zaznaczyć. Miałam dwie nieobecności, a tyle można mieć, ale jakbym kiedyś za cicho się odezwała podczas sprawdzania i by nie usłyszał to jak ja to wtedy wyjaśnię? Na innych ćwiczeniach moja koleżanka raz tak miała, że była na wszystkich, a potem było, że niby ma jedną nieobecność... Oby to nie o to chodziło.

Gość ixyyyyyyyyyyy
pewnie prowadzacy sie po prostu pomylil i tyle przestan od razu panikowac, bo nie dojdziesz do niczego w zyciu

Komuś się tak zdarzyło, że przez przypadek pomylono ocenę przy wpisywaniu, czy zawsze to był jakiś powód?

Gość ixyyyyyyyyyyy
mi np prowadzacy to tez czlowiek, ma prawo sie pomylic

Dzięki ixyyyyyyyyyyy, że mi odpowiadasz. Trochę podniosłeś mnie na duchu. Wiem, że moja reakcja jest przesadna. W realu jeszcze staram się opanowywać, ale różnie to jest. Taki charakter. Już chyba inna nie będę, ale staram się nad sobą pracować w innych aspektach i jak się wcześniej nerwowo nie wykończę to mam nadzieję, że jednak coś mi się w życiu uda. Nie do każdej pracy jest wymóg tego żeby być spokojnym.