Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agiad

Rozmieszczenie tekstu na zaproszeniach

Polecane posty

Gość agiad

Witajcie chciałabym się poradzić. Otóż chcę zamówić zaproszenia ślubne, które składa się z kartki głównej i jest do tego wkładka. Pewnie na wierszyki różnego typu. Chodzi o wzór numer 3 z tej aukcji http://allegro.pl/zaproszenia-slubne-w-pudelkach-3-wzory-naette-i2412650382.html w sumie jeszcze nie wiemy czy te z gorsetem czy pojedynczą wstążeczką. Ale ten typ. Zastanawia mnie tylko kwestia co umieścić na tej wkładce, która rozpoczyna się słowami - Kochani Goście czy Drodzy Goście co na takowej umieścić. Próśb żadnych zamieszczać nie będziemy. Także chciałabym cały tekst zaproszenia jakoś rozsądnie rozmieścić na tej kartce głównej i tej wkładce. Czy dobrze będzie jeśli na tej pierwszej będzie kto kogo zaprasza, jakiś cytat może, i informacje o ślubie. A na tej wkładce informacje o weselu i prośba o potwierdzenie przybycia i numeru telefonów? Czy jakoś inaczej? A może z tej wkładki w ogóle zrezygnować i wszystko zamieścić na tej jednej kartce. Tylko wydaje mi się, że to tworzy całość i lepiej jak będą w środku obydwie karteczki. Pomóżcie.

wydaje mi się, że na dużej kartce należy umieścić kto i kogo zaprasza, miejsce ślubu i jakiś cytat, a na małej informacje o weselu i prośba o potwierdzenie, czyli tak jak zaproponowałaś będzie dobrze:)

Gość agiad
dzięki za odpowiedź tak właśnie zrobię może jeszcze ktoś podpowie, które? :) te z gorsetem czy wstążeczką? przypominam, że chodzi o wzór numer 3. http://allegro.pl/zaproszenia-slubne-w-pudelk ach-3-wzory-naette-i2412650382.html

Gość o ratunku!
okropne te zaproszenia :( ale jeśli chodzi o rozmieszczenie, to dobrze myślisz.

Z dwóch wybranych przez ciebie zdecydowanie to z jedną wstążką. Choć ja i tak wybrałabym inne, ale to kwestia gustu.