Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NiePijeKAwy

Kto jutro nie idzie do pracy

Polecane posty

Gość NiePijeKAwy

i dlaczego?

Gość 878731321
ja . jestem bezrobotna od wielu lat :(

Gość 878731321
Poznaniak zyjący w Irlandii :p Sopry, ale średni czas szukania pracy w POslce to ok. 1-2 lata

Hmmmm... Wiedze, że coś o mnie wiesz, ale ja mieszkam w UK. Wczesniej w Polsce nie miałem problemu z pracą, a miałem 4 w ciągu 5 lat.

Gość 878731321
Pewnie młody jesteś... Ja miałam absolutorium w 2001, i po roku z mojej grupy nikt nie miał pracy. SKończyłam historię... :p Potemjak czlowiekowi naleci staz tego bzerobocia to juz w ogóle wtedy nie było mozna jechac na zachód, nawet stazy w UP nie było...

Historie... I nie mam więcej pytań hehehe :p 24 lata mam, jakoś daje rade, tylko trzeba mierzyć siły na zamiary :)

Gość 878731321
A ty już zostajesz na stałe w UK? Czy wracasz na Kopernika? Mój ex tam mieszka... :p

Przez chwile zwątpiłem skąd mnie znasz tak dobrze, ale zapomniałem o tym temacie rowerowym... Ufff :p Narazie tu zostaje, pózniej inny kraj, a póżniej sie zobaczy :) W Poznaniu przecież nie jest jakoś specjalnie cięzko o prace, jak masz taki staż na bezrobociu to wez te 20 tys na rozpoczęci pierwszej działalności gospodarczej.

Gość 878731321
juz myslałeś że ja z CIA? :p Szukam czegokowliek, jako niania, albo do sprzątania, bo na biura juz nie mam nadziej, i od marca jak szukam intensywnie - nawet sama daję ogoszenia- nie moge znalezc, na kazde miejsce po 60 osób, nawet za 5 zł na h... Na działalosc trzeba pomysł, handel w POlsce jest obstawiony

To idz na przeczekanie nawet na kasjerke... Przecież to Cie przyjmą. Na ulicy... Uni lubelskiej jest taka produkcja gum do żucia. Praca na taśmie, ale tam zawsze przyjmowali... Troche sie nameczysz ale te 2 tys ponad wyciągniesz, dobre i to na początek. Jak nie to wpadaj do Angli, prace tu można odszukać w ciągu tygodnia