Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kralabella

Posciel

Polecane posty

Gość Kralabella

Dziewczyny chcialam kupic na allegro posciel dla corki .Te na licencji sa drogie od 65 zl , znalazlam cos tanszego po 20 zl ale po przeczytaniu opinii okazuje sie, ze to szmelc ,ktory farbuje ,a po pierwszym praniu nadaje sie tylko do wyrzucenia. Poradzcie gdzie i jaka kupic posciel moze warto wydac kase na te z licenja np.Disneya.

Gość Karalbella
Dzieki ale z kory nie chce , moze jeszcze ktos sie wypowie gdzie kupujecie posciel.

Gość mafinkkka
65 zl za posciel to nie jest wcale drogo.Nie dziwie sie,ze posciel za 20 zl ma zla opinie.

Gość summer butterfly
ja kupilam disneya 3 elementowa.. fakt troszke wiecej kosztuje ale jestem niesamowicie zadowolona.. obleczki sa z grubej bawelny, kolory mocne i nie plowieja, na wszyte zameczki (nie guziki) a do tego sliczny wzor. polecam

Gość Karalabella
O dziekuje moze skusze sie na te z licencja :)

Gość Niuniulkai
nie opłaca sie kupować takiej za 20 zł jak nie kolory ( które pofarbują wszystko , łącznie z piżamą ) to zacznie się pruć , a te zamki w tych poscielach to lipa na raz . Wiem z własnego doświadcenia Już lepiej kupić taką za 60-70 przeciez bedziesz ją urzywać dobre kilka lat

Gość mysssssssszzzzzzzzzzzaaaaaa
Jak moja córka miała 2,5 roku przenosiła się do dużego łóżka. Zamarzyła jej się posciel z Kubusiem Puchatkiem. Dałam wtedy za tę pościel ponad 100 zł . Dziś córka ma 6 lat, a posciel jest nie zniszczona, kolory trochę bledsze, ale nie spłowiałe. Kupiłam raz te za 20 zł, po dwóch praniach sie podarły. Dziś mamy 3 komplet licencjyjnej pościeli na zmianę i jestem bardzo zadowolona.